atpakal slimniicā

09.12.2009, Ginge
tā nu sanācis,ka liek mani atpakal slimnīcā. t;a kā atkal kādu laiku klusēšu. vispar man vairs nav spēka.... gribas raudat,raudat un vel raudat. pazust no visiem un brinumaini izveseļoties...

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
meitenes-jūs esat SUPER. paldies
13.12.2009 04:03 | saite | Atbildēt

+0
Atliek veelet tikai ātrāku atveseļošanos!
Un lai uz z-sv buutu jau uz pekām! :*
10.12.2009 18:21 | saite | Atbildēt

+0
:-/ es zinu, ka ar pozitīvām domām Tu tās dranķības pieveiksi! ;-) reku, lai labāks garastāvoklis - http://www.youtube.com/watch?v=yE6PNps5N9I&feature=related :-D Turies!
09.12.2009 22:40 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
kas tev iisti kaish ka visu laiku pa slimniicaam? :-/ turies, mees cosmo meitenes gaidiisim tavu atveselosanos (l)
09.12.2009 22:02 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ah jaa..irpeireksheejo Es ar rakstiiju:)..un tieshi shitaadas lietinjas Tev paraadiis iistaa Mr.Lieliskaa buutiibu..vai veerts but kopaa vai ne;)..
09.12.2009 20:22 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
eh:(..nabadzinsh...nu atliek vien teikt-turies un izturiibu:(..kaut gan viegli teikt..man pashai te nesen sanaaca,ka uz dienu gandriiz nokljuvu slimniicaa..un biju gatava dariit jebko,lai tik tur nav jaagulj:(
09.12.2009 20:21 | saite | Atbildēt

+0
čepīt- tad gan jāsaņemas. man galvenais nomierināties,sakopot domas un gan jau būs ok. tikšu uz pekām. būs labi :)) paldies Tev velreiz :-)
09.12.2009 20:13 | saite | Atbildēt

+0
nu izbeidz!!! Prom no galvas visādas glupības!
Mana vīramāte (ja tā var nosaukt :)) ir lasījusi grāmatu "Labie vārdiņi" un tur teikts, ka viss, ko runājam un domājam nāk atpakaļ, tapēc jārunā un jādomā tikai labais un pozitīvais ;-)
09.12.2009 20:10 | saite | Atbildēt

+0
Tur jau tā lieta man savu MR ir tik loti žēl attiecibas vel tikai sakumā,bbet viņam jau otrā reiza kad jaatbalsta mani,jo es tieku slimnica. nak pat virsu visadas stulbas domas,ka nelikt viņam pārdzivot... brrr
09.12.2009 20:01 | saite | Atbildēt

+0
Malacīte! Un Misters Lieliskais Tev palīdzēs un atbalstīs! Nebēdā viss būs labiiii :*
09.12.2009 19:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits