Nu nevaru saņemties

26.12.2009, Santa K
Vienmēr ir tā, ka ar vīrieti varu būt kopā tikai kā draugs. ;-) Lidzko viņš sāk izrādīt savas simpātijas, sauc mani laukā, gib tikties. Es uzreiz tā kā sabīstos, meklēju ieganstus, lai netiktos, neietu staigāt. Pašai tas liekas tik neloģiski. 8-) Šajos brīžos pati nesaprotu, kas ar mani notiek, nepazīstu sevi. Kļūstu kategoriska, neko negribu. Tmēr dziļi sirdī gribās kaut ko vairāk nekā parastu draudzību, taču drosmes vai varēšanas pietiek tikai labai draudzībai. Pat nezinu, ko es gribu. Varbūt kādai no jums ir kāds loģisks vai neloģisks izskaidrojums tam visam? :-/

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man arī tā bija. atraidīju jaunības gados daudzus puišus, kas sāka gribēt ko vairāk kā tikai draudzību. tikko jutu, ka kādam patīku, uzreiz pret viņu noslēdzos.
taču reiz mana draudzene pierunāja mani taču beidzot pamēģināt. es saņēmos un pirmo reizi pārstāju baidīties. un viss notika un ilga gandrīz 5 gadus.
tagad gan esam nesen šķīrušies. bet tas nekas. gan nāks jaunas draudzības un jauni puiši :)
30.12.2009 13:23 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
29.12.2009 03:55 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt bailes izjuukot attieciibam pazuadēt draugu...labu draugu?
29.12.2009 00:29 | saite | Atbildēt

+0
varbūt tās ir bailes, ka šis aplidošanas posms ir tik jauks, ka , ja šīš attiecības pāraugs tuvākās attiecībās, tas aplidošanas posms būs beidzies un iespējams iestāsies rutīna.
26.12.2009 22:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits