Pārāk neizlēmīga...:(

11.01.2010, Birzums
Pēdējā laikā esmu atklājusi,ka esmu kļuvusi pārāk neizlēmīga.. Piemēram,"iepazīstos" ar kādu vīrieti tepat internetā. Sanāk normāla sarakste,runa iet par satikšanos.. Bet tad es vienkārši zemapziņā atrodu kādu iemeslu,lai ar viņu nesatiktos.Lai gan pati izmisīgi kādu meklēju. Varbūt kāds domās,ka es esmu izvēlīga...Nezinu,varbūt... Varbūt no kkā nobīstos. Tik īsti nezinu no kā... :-/

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ah, man ar tas pats. viens atkal aicina uz randiņu, bet es baidos :D šķiet, ka nenovērtēs, būs vīlies viņš vai es. ehh. nezinu. laikam pie vainas zemais pašvērtējums un tas, ka tikai 3 nedēļas esmu brīvās meitenes statusā :-/
laikam būs jāierauj liķierītis, jāsapošās un jāsaņem sevi rokās. zaudēt jau nav ko, vai ne!? nu, ja nepatiks, vismaz zināšu, ka nav jēga turpināt saraksti :D
13.01.2010 13:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Neizlēmība šobrīd ir lielāka problēma, kas šobrīd neļauj man pilnvērtīgi izbaudīt dzīvi... Man gan ir tā, ka nevaru izvēlēties starp 2 puišiem. Biju kopā ar vienu, tad izšķītos, jo aizgāju pie cita, bet tgad atkal nevar īsti saprast, kuru un ko gribu. Un traki ir, ka puiši "atļauj" man tādai būt un tāpēc izvēle ir jāizdara man, bet tas ir grūti... :-/ Būtu lieliski, ka 2vus puišus varētu salikt vienā.. ;-)
12.01.2010 00:16 | saite | Atbildēt

+0
paldies ;-)
11.01.2010 22:31 | saite | Atbildēt

+0
Zini, es esmu tāda pati. Bet tomēr man gadās vīrieši kuros saķeros, un man pietiek tikai 3 minūtes, lai sapostos randiņam. Bet nu es arī gaidu brīdi, kad iemīlēšanās būs abpusēja. Man jau liekas, ka no vienas puses ir jābūt mazliet izvēlīgai, jo ja es neko nejūtu, es pat pabučoties ar to puisi nevarēšu, kur vēl ko vairāk. Tāpēc novēlu Tev visai drīz sastapt kādu, kas Tev iekritīs sirsniņā, un kuram Tu arī :)
11.01.2010 21:54 | saite | Atbildēt

+0
visticamāk...laikam meklēju to īsto.. (t)
11.01.2010 21:44 | saite | Atbildēt

+0
man tā arī iepriekš bija - izdomāju kaut ko, lai nevarētu satikties. BET, kad uzradās īstais, kaut kas neļāva man tā rīkoties. :-D Varbūt Tev tie vīrieši nemaz TIK ļoti nepatīk un der vnk kā sarunu/sarakstes biedri..
11.01.2010 21:38 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits