maitas :D

18.01.2010, yellow
stulbie skolotāji. šodien uzdeva publisko runu visās 3 valodās - latviešu, angļu un vācu. VISĀS! nu tas taču nav īsti normāli. laikam līdz 12. klases beigām grib kārtīgi piebeigt mūs. (e) :D un maitas tāpēc, ka "The student prepares a speech on the topic ‘Words are Loaded Guns’ in one of the following languages Latvian, Russian, French, English, German OR Italian, the presentation is 4 minutes long." (http://www.lvasa.lv/2010/pub_runa_en.php?#arch=0) VIENĀ VALODĀ, nu! bet nē, viņiem jau vienalga, visi iedomājās, ka vienīgie ir kaut ko uzdevuši. + vēl kāds kontroldarbs katru dienu (e) eh, gaidu izlaidumu! :-D (l)

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
mums ir trīs kontroldarbi vienā dienā - latv. val., bioloģijā un ķīmijā..... Es atvainojos, kuram bija traki?? D:
20.01.2010 01:33 | saite | Atbildēt

+0
:D :D kļūda.. virsa = virza! :D :D
19.01.2010 14:26 | saite | Atbildēt

+0
Pūles ne vienmēr tiks novērtētas, bet pat tas, ka Tu nejūti - tiek novērtēts vai nē, nav svarīgi! Svarīgi ir tas, ko TU gūsti (un ne jau novērtējums ir tas svarīgākais! Daudz svarīgāk ir pašas izaugsme, prieks par padarīto, pamats, ko sniedz ieguldītais, nākotnei).. Ja vienmēr gaidīsi, ka Tevi kāds cits novērtē un motivē, nekur tālu netiksi! Mūsdienās ir vajadzīgi cilvēki, kuri virsa paši sevi un vēl pavelk līdzi citus, nevis tādi, kuri ir jāgrūž uz priekšu! Padomā par to! ;)
un lai veicas!
19.01.2010 14:25 | saite | Atbildēt

+0
sunce, lai gan tavs komentārs mani nostāda diezgan negatīva gaisma, saku tev PALDIES! ne jau vienmēr man motivācija ir bijusi tik zema. agrāk mācījos un arī jūtu kā manas pūles tiek novērtētas. tagad vnk neesmu labākā sevis versija. bet tu liki nedaudz saņemties. paldies! :)
19.01.2010 14:07 | saite | Atbildēt

+0
Jo vairāk tu dari, jo vairāk Tu vari paspēt! Cita lieta - gribasspēks kaut ko darīt un motivācija! žēl, ka Tev nav ne viena ne otra! Es savā laikā skolā darīju ne tikai to, ko man lika skolotāji, bet vēl daudz vairāk pēc pašas inciatīvas un vēlēšanās, lai pēc tam redzētu, kā manas pūles tiek atalgotas! Un tici vai nē, bet šīs toreizējās pūles joprojām tiek atalgotas! :D
Ne jau skolotāju dēļ Tev ir jāpilda šie mājas darbi, bet gan sevis pašas dēļ! :D vēlāk, pēc gadiem sapratīsi! ;) Lai gan - ar šādu attieksmi - diez vai sapratīsi! :D :D
19.01.2010 12:36 | saite | Atbildēt

+0
fiziku es praktiski vairāk nemācos, sarakstu formulas, zinu aptuveni kas ir kas un viss. un 4-6 saņemu. uz pārējo atzīmju fona fizika stipri atšķirās, bet ko darīt..nu galīgi mani viņa nesaista. :-|
19.01.2010 12:23 | saite | Atbildēt

+0
fizika un ķīmija ir priekšmeti, kurus laikam nekad nesapratīšu! + mācos klasē ar dabaszinību novirzienu un ķīmija, tāpat kā fizika ir diezgan bieži :-/
19.01.2010 08:27 | saite | Atbildēt

+0
pilnīgi piekrītu Emerii, kad es atceros vidusskolas laikus, kad bija jāmācās ķīmija un fizika..šausmas :-D Tagad mācos to, kas patīk un ir daudz vieglāk. :-)
19.01.2010 04:11 | saite | Atbildēt

+0
Man gan liekas, ka trakāk kā vidusskolā nevar būt nekur :-D Nē, bet nopietni. Protams, ka arī universitāte prasa daudz laika un pūļu, bet nu vismaz man tas šķiet daudz vieglāk, jo jāmācas pārsvarā tikai tas, kas patīk (jo es taču pati to izvēlējos), savukārt skolā lika zubrīties tādas lietas, par kurām pat domāt negribējās.
19.01.2010 03:47 | saite | Atbildēt

+0
es pēc skolas pabeigšanas tēmēju uz kaut ko citu, nevis uzreiz uz augstskolu, nu vismaz tuvākā gada laikā. :)
bet jā, zinu, zinu, ka var būt vēl trakāk. gribējās pažēloties biš. :D
19.01.2010 00:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits