:) patikams nogurums (:

21.01.2010, Ginge
redz-kā izrādās attiecibas prasa daudz enerģiju. ņemot vērā to,ka man ir koledza kurā sākās māciba kura ilgs 8 nedēļas,un kurā var nopelnīt diezgan daudz kredīt punktus+ katru nedēļas dienu strādāju + vel ''jastrada'' pie attiecībām- esu looti nogurusi. kopš sesdienas nesu bijusi majas- sonakt pirmo nakti čučēšu savā gultiņā :D vakar un aizvakar gaju 40 minutes ar kājām pie savējā jo pavisam vnk negribēju but viena,bez viņa. šodien palikshu mājās bet jau rīt mr paliks pie manīm- jau tagad ilgojos (zinu zinu muļķigi). bet tik loti esu pieradusi pie sava mr. tā kā zinu ka kas par daudz,tas par skadi esam izlēmušas ,ka taisisim meiteņu vakaru. beidzot man bus iespeja uzvilkt savu jauno kleitu un zaketiti. uzvelkot jutos tā itkā varetu kāpt uz sarkano paklāju. ha ha )lai gan noteikti tik labi nemaz neizskatas)tas gan notiks tikai nākamajā nedēļas nogalē,bet vismaz ir kautkas ko gaidīt :) jauku Jums šo vakaru dāmas

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
cheeky ir iemiileejusies..lalalalalaaaaaaa:D :-)
22.01.2010 00:59 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nu es jau nedomaaju,ka peec 3 gadiem viss pazuud :) vnk nav varbuut taada sajuuta,ka pirmaas reizes redz,skupsti un satiec. :) man ari ir laba sajuta visus shos 3 gadus :) bet ta pirma sajuta :)
21.01.2010 22:17 | saite | Atbildēt

+0
sidze- piekriitu. man ir looti labs piemeers- mani senciishi,tapec es tiesam ticu ka milestiba var tikai augt un augt :)
21.01.2010 17:51 | saite | Atbildēt

+0
nu ko ta es- es jau neko :-P bet par tām sajūtām..es ar savējo esmu kopā vairāk jau kā 3 gadus!un joprojām ir taaa (l) tie ir laimīgākie brīži, kad viņu satieku!varu samīļot, sajust viņa smaržu un siltumu un ieritināties blakus...aaaaa :-) vajag vienkārši saglabāt to īpašo sajūtu pret īpašo cilvēku, jo mīlestība jau nenoplok tikai ar gadiem aug un kļūst vēl stirpāka!
21.01.2010 17:18 | saite | Atbildēt

+0
ņam ņam- uuu examens angļu valodā- latvijā to uzraxtiju galīgi slikti. man liekas ka uz 6 :D bet atbraucu te un koledza noliku viena no pirmajām. :D :D :D veiksmi Tev ;)
jup- nevaru nepiekrist. ieritināties milotajam zem rokas skatities tv,dzert teeju un est cepumus,un viss dienas nogurums aizmirstas.
čepīte- jā tapec redzesim kā būs kad nāks pirmās nesaskaņas,strīdi :-D
par to kleitu un zaketi,gan jau ka nemaz tik labi neizskatas- bet es jutos erti ,jutos smuka :D jup jup redzesiet. gan jau ielikshu kadu bild
Ronja-he he ,gaidisim un redzesim kadi mes busim pec 3 gadiem,ja izvilksim :D kas zin varbut man kaitinas kats sikums par vinju,kaa vinsh ed,smejas ,runaa,skatas uz mani- pagaidam es visas shis mazas lietas veroju ar smaidu :)
21.01.2010 15:58 | saite | Atbildēt

+0
Lasu,lasu par to kā tu priecājies par attiecībām.Tā aura! (l) Pirms 3 gadiem es ar tā runātu (l)
21.01.2010 13:52 | saite | Atbildēt

+0
jā, esot attiecībās tas ir forši, katra minūte dārga, un to gribās pavadīt viņa apskāvienos (l) Man kādreiz tāpat bija :D Kad ar savējo Mt sapazinos, pa dienu mācījos, vakaros un brīvdienās strādāju :D:D:D:D Bet tik un tā forši :D
P.S. Tos angļu vardus nemaz nepamanīju :D P.S.S Jā jā, kleita, žakete, sarkanais paklājs :D:D:D:D:D Gaidīsim un teiksim, cik tad tas būs smuki :D
21.01.2010 12:36 | saite | Atbildēt

+0
nēēē, varēji atstāt :-D - man nākamnedēļ liels eksāmens angļu valodā - jācenšas domāšana arī pārslēgt uz angļu :-D un, jā, tas ir tik forši - pēc tādas aizņemtas dienas ieritināties mīļotajam blakus...aaah (l) bet to kleitu+žaketīti gan jau mēs vēl novērtēsim :-D :-D 8-)
21.01.2010 11:40 | saite | Atbildēt

+0
sidze- liels paldies,es pat godigi nepamaniju ka es tik nesmuki saraxtiju. tas tiesam laikam tapec,ka chetras dienas tikai angliski vien runaju- jo biju sava mr sabiedriba. atlaushos izmainit un iznemt tos nesmukumus ara- pati kad parlasu nepatiik .
liels liels paldies tev :)
21.01.2010 02:11 | saite | Atbildēt

+0
ai, Cheeky, man vienmēr ir patikuši tavi blogi :-) bet šoreiz lasot kaut kā tie angļu vārdi baigi iecirtās..nu tā negatīvā nokrāsā..Saprotu, ka esi ārzemēs un esot tajā vidē droši vien arī domāšana pārslēgusies uz nelatviešu valodu!
Bet šoreiz man tas kaut kā traucē ;-) bet nu -tikai mans viedoklis!
lai viss tikpat jauki arī turpmāk ar mr. un izdodas meiteņu vakars! :-)
21.01.2010 02:08 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits