sv. Valentīna diena.

15.01.2010, Ginge
excited. vai tiešām šis bus tas gads,kad beidzot nebūšu viena mīlētāju dienā?... parasti bija iegadijis,ka sanāk pašķirties,izšķirties vai vienkarši būt vienai. pagaidam viss liekas cerīgi- Mr no paša atraxtija sms ka ir nobukojis savā mīļākajā pilsetas restorānā galdiņu priekš valentīn dienas. atkal jau diena iesākās ar smaidu... man loti patik sajuta ka man nav par neko jaraizejas ,jo zinu ka viņš par tadam lietam parupesies jauku Jums dienu (l) (l) (l)

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
aw zachiite- liels,liels paldies Tev. tik frshi sanjemt patikamus vaardus (l) (l)
17.01.2010 20:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Vienreizējs blogs! Dodu 10!
Lai viss izdodas, kas ieplānots un izsapņots ;-)
16.01.2010 19:09 | saite | Atbildēt

+0
Dolčī-ņam,ņam kušhhh.... :-D :-D :-D ņam ņam 12Feb 14Feb vietā,nav nemaz tik slikti ;) varetu but sliktaak :-)
16.01.2010 16:03 | saite | Atbildēt

+0
gribēju to pašu, ko Dolčī rakstīt :-D :-D un vispār laimīgā Cheeky, es gan pat nezinu, ko darīšu Valentīndienā, jo mēs ar mīļoto būsim dažādās valstīs tajā laikā. Laikam svinēsim 12. feb. nevis 14. :-D :-D
16.01.2010 12:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Bildee viens liels kaarumnieks luur:D :D :D
16.01.2010 02:06 | saite | Atbildēt

+0
Pumčik- jup jup,ritā ejam uz chiquito(meksikāņu vietiņa) un pec tam uz kino :) drebes un make ups jau izdomats -ha ha.
aha un valentin dienā iesim uz glaunāku,zolidaku vietu-tādu diezgan poshu :-D :-D es pārak nesadomajos,jo pat nenojautu,ka viņs ir domājis par valentīn dienu,un domaju ,ka gan jau izvilksim lidz Valentinam ja jau četi meneši ir nodzivoti,bez sarežģijumiem un intrigam domaju ka bus labi :)
pozitiva esu diezgan,savadak nedrikst savadak es nojugtos :-D :-D paldies-man pashai bilde ar iet pie sirds (l)
16.01.2010 01:24 | saite | Atbildēt

+0
Tu teici diskusijās ka 6dien jums būs galdiņš un pēctam kino. Tātad Valentīndienā ari? Lieliski! :-) Baigi mīlīga bilde! :-D :-D Tu tā baigi nepiedomā par to Valentīndienu- tomēr tālu vēl un visādi var sanākt. Bet tavs Mr drošvien ir lielisks un jums viss sanāks arī līdz nākošā gada Valentīndienai! (l) Tu gan esi laikam ļoti pozitīva meitene! :-)
15.01.2010 20:03 | saite | Atbildēt

+0
sunce- paldies Tev :)) jup- man ir diezgan svarigi,lai virietis uzņemtos iniacetivi dažādās lietās,tapec tagad cheeky ir happy (l)
kailums- ni worrys nav nemaz tik traki- saldumi palidz pardzivot valentīndienuu :D ha ha
15.01.2010 18:58 | saite | Atbildēt

+0
man laikam pēc ilgiem ilgiem laikiem šī būs pirmā valentīndiena, kad būšu viena :D
bet es par to nepārdzīvoju, arī vienai būt ir forši :-D
15.01.2010 18:53 | saite | Atbildēt

+0
Lieliski! Novēlu pozitīvā nozīmē neaizmirstamu Valentīna dienu! :-D Tas ir fantastiski, ka vīrietis spēj parūpēties par dažādām lietām, kas attiecas uz viņa mīļoto sievieti! Tā turpināt! 8-)
15.01.2010 18:51 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits