Lasītāju blogs

01.02.2010 | karaliene26

Galvas mežģis ir galā :) šādās dienās es mīlu viņas parādīšanos.. :D konstateju ka ex seko manaam gaitaam!!! kretinee!!! negribu!!waax! atkal uzrodas jautaajumi, kas? kapeec? trauksme! nav briinums ka rodas jautaajums, vai es speeshu to iztureet.. vai es dariiju pareizi.. vai es daru pareizi? bet laikam jau jaaturpina dziivot... laiks raadiis......

01.02.2010 | Ginge

hmm kur lai sāk,laikam jau no sākuma :D piemodos sesdienas rītā ar ļoti lielām vēdersāpēm,mr jau 12 pazuda ara no mājas jo bija spēle,un līdz ar to man bija vienkārši izcili slikts garīgais,izdomaju ,ka varbūt uzlabošu sev garīgo ar vannu,saku laist vannu atklāju ka kkas nav katiba ar udeni,pagaja ilgs laiks kamer saka tecēt karstais,tad kad aps...

31.01.2010 | testpilote

Sprīdis starp jā vai nē Tas ir kaut kas vairāk par politiku Cilvēka dzīvība vai kaudze naudas Protams, kaudze naudas Atkal kāds nosals uz ielas Viņš piedzersies aiz bēdām Nevainoju, alkohols remdē sāpes Un tālāk līdz nākošajai izdevībai Cik tad jums tādas kaudzes mājās ir? Varbūt varam veikt apmaiņu? Uz vieniem svariem līķu kaudze Uz otriem naud...

31.01.2010 | Vivita Leismane

Vairumā gadījumu mēs iemīlamies nevis cilvēkā, bet iedomu tēlā. Mūsos ir stāsts, kāds otrs ir, bet tam var būt patiesi maza saistība ar īstenību. Ar laiku nonākam pie atziņas, ka otrs nav tāds, kādu es to iztēlojos. Un tad ir jautājums – vai es spēju pieņemt otru tādu, kāds viņš ir? Vai arī notiek mēģinājumi otru "pielāgot" šim iedomu ...

Grūti noticēt, ka mēs, kas dzimuši 60-os, 70-os un 80-os gados, esam nodzīvojuši līdz šai dienai... Bērnībā mēs taču braucām mašīnās, kurām nebija drošības jostu vai gaisa spilvenu. Mūsu gultiņas bija izkrāsotas košās krāsās, kas bija ar augstu svina saturu. Nebija slepeno vāciņu zāļu pudelītēm, durvis bieži netaisījās ciet un skapji vispār neka...

Kādu laiku esmu iedziļinājies, pēdējā laika aktuālākajās cilvēku nodarbēs, kas ļāva man iekļaut pie tām vienu īpašu, tādu, kura izceļās visu pārējo starpā – sevis žēlošanu. Katrs no mums ir nodarbojies ar šo “interesanto” aktivitāti, viens ikdienā cits laiku pa laikam – arī es tajā virpulī esmu bijis. Šī spēle darbojas pavisam vienkārši. Dzīve n...

31.01.2010 | testpilote

Nav ne jausmas, kas šodien par datumu! Ir tikai nespēcīgi pieskārieni pēc rīta kafijas. Un neapstrīdama sajūta- kārtējā pirmdiena ir klāt. Tu šodien izskaties neizgulējusies. Iespējams, tā ir tikai mana vaina, ka sapņi bija tik uzmācīgi. Vienreiz jāpārtrauc skatīties tie seriāli pirms gulētiešanas. Es šorīt atkal kašķīga, kaut gan man tā nelieka...

31.01.2010 | testpilote

Istabas krāsu nevarēja redzēt, jo tajā bija iekļuvusi migla. Cigarešu dūmos ko viņa smēķēja vairākas reizes dienā un tieši šovakar visvairāk jau varēja saskatīt dažādus dzīvnieciņus, kurus parasti mēdz saskatīt mākoņos. Šodien viņa kā ierasts sēdēja virtuvē, patiesībā pat biežāk nekā ierasts. Rokas bija aizņemtas ar glāzi vīna, tas bija tik pret...

28.01.2010 | s_r

Tas nav ne seriāls, ne filma, ne šovs, ne raidījums. Tā ir patiesa dzīve, ko vadām paši mēs. Lai cik smagi nav, toties ir arī laimīgas beigas visam sliktajam. Ja savu dzīvi svārstīsi un nesakārtosi, nomirsi kā sapuvis sīpols, bet, ja sakārtosi - tava dzīve būs skaista ar skaistām beigām! Mīlestība dzīvē ir dota, lai mēs smaidītu un justos laimīg...

28.01.2010 | Liene9

Es zinu, ka Viņš ir man blakus. Es Viņu dzirdu, jo vēlos dzirdēt.. Es gandrīz Viņu jūtu.. Bet redzēt es Viņu nevaru, un nekad nevarēšu.. Jo tāds Viņš neeksistē..

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits