Lasītāju blogs

03.02.2010 | lafanyette

Šodien rakstu darbu mārketingā un esmu uzkārusies pie konkrētas lietas- pie uzņēmuma iekšējās vides tehnoloģiskā faktora. varbūt kāds būtu tik laipns un man nedaudz apskaidrotu kas tas ir? :) lūdzu, lūdzu.

02.02.2010 | kristaalinsh

Šodien staigājot pa dzimto pilsētu nācās sastapties ar tādu lietu kā - izskatu. Esmu ievērojusi,ka dienās,kad pašai patīk savs izskats arī saņemu vairāk skatienu un labu vārdu.Bet kā ar citām vērtībām?Tām meitenēm,kurām ir īsi svārciņi,lielas krūtis,modeles gaita un augums,vienmēr tiek pievērsta lielāka uzmanība gan no vīriešu,gan sieviešu puses...

02.02.2010 | Justīne Kļava1

Pirmā aizspriedumainības un arhaistiskas mietpilsonības pazīme šajā valstī bija aizlieguma ieviešana - atrasties sabiedriskā vietā ar alkohola pudeli. protams, sabiedrībai nav patīkami, ja pa ielu nāk pretī kāds, kas piesienas visiem garām gājējiem un neturas kājās, bet ne jau alkohola pudeles atvēršana padara cilvēku piedzērušos. Ja jau pastāv ...

02.02.2010 | Salomē

Hm. :-) Jā. Dažreiz ir tik skaisti atcerēties. Atsaukt atmiņā pagātni, pabrīnīties par atmiņu subjektivitāti un savu naivumu. Pasmaidīt. Pasmieties un, iespējams, notraukt asaras no tik ļoti ierasti sausajām acīm. Ir skaisti just.

02.02.2010 | patrona

nosalusi bišķiņ esmu. miegs nenāk tā īsti,kaut gan agri - drīzumā(jau pēc pāris stundām) jāceļas... reizēm tā kaitina tas,ka tik vēlu eju gulēt un pa dienu žāvājos..bet kā šitā iesāk,tā baigi grūti atradināties un aiziet gulēt,piemēram,pusnaktī,lai no rīta justos izgulējusies... ;-) tādas nelielas pārdomas, lūkojoties nakts melnā plīvura segā :-...

02.02.2010 | asana

Ir tā pavisam jauki, apsēsties uz palodzes ar lielizmēra krūzi, kas pilna ar gardu tēju un vērot puteni aiz loga. Un tad viss liekas tik mierīgi, problēmas atkāpjas un to vietā stājas mierpilnas un harmoniskas domas. Tomēr ziemā ir arī jauki mirkļi. :-D

01.02.2010 | cosmonaute

Rīt sāksies jauns studiju cēliens un līdz ar to man ir daudz jaunu apņemšanos! Visus darbus nodošu laicīgi un neko neatstāsu uz pēdējo brīdi. Jeb kas ko es daršu būs izcils jeb visu, ko darīšu, darīšu cik vien labi varu, plānošu savu laiku un būšu drosmīga! :-)

01.02.2010 | kristaalinsh

Tuvojoties mīlestības svētkiem,ar vien biežāk rodas jautājums,kāda ir kļuvusi mūsdienu sabiedrība? Kur ir palikusi romantika,tāda,patiešām īsta?! Vai visi esam iestiguši bara instinktā un mūsu izpratne par mīlestības izpausēm sv.Valentīna dienā ir izplēnējusi un ir palikušas tikai banālas šokolādes sirdis un nenozīmīga buča,piedevām teksts : ''S...

01.02.2010 | aiva Gulbe

šodien kā jau katru rītu kārtoju somu un devos uz skolu , un paceļam uz skolu sabiedriskajā transportā saspiesta stāvot pie sevis sapratu ka šis kas daras tagad vēl pats galējais.Civeku sabiedriskajā būs vēl vairāk. Skolā kā vienmēr, rīts kas sākās ar divām angļu valodām kurās likās ka vienīgais cilvēks kuru izsaukt esmu es. Atkal skolotāja uzzē...

01.02.2010 | Ginge

Cheeky* 01.02.2010 nu tad tā piektdien sākam savu experimentu par dzīvošanu kopā uz nedēļu. piektdiena- atnakot astoņos vakarā mājās no darba mr man bija jau sagatavojis vakariņas,grilētu lasi un cepeškrāsni taisitus kraukšķigus kartupelīšus+salātus. mmm. visu atlikušo vakaru pavadijām ļoti mierīgi,skatijāmies Tv un ēdām saldējumu,tā vien liekas...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits