Lasītāju blogs

06.02.2010 | Ginge

sakšu ar to,ka nezinu,kas man vakar bija uznacis,biju ļoti,ļoti,ļoti sliktā garīgā.biju pārgurusi,nostresojusies,bedigā vienā reizē. viss man kaitināja un gribējās raudāt pilnigi bez iemesla,pat sapukstēju uz savu mr par to,ka viņš apēda manu bontī :D (ku var atrast tik muļķīgu iemeslu lai uz kadu pukstētu?). palīdu ātri zem segas un gulēju. man...

05.02.2010 | aiva Gulbe

Šodien ir īpaša diena , šodien kļuvu par gandrīz par melnu matu īpašnieci , gandrīz Tapēc ka tomēr kaut kur redzami atsit brūno toni.Sen nevarēju saņemties jo bija bail par pārmaiņām bet ceru ka būs labi. Ik pa laikam manā dzīvē ienāk pārmaiņas, bet pēdējā laikā nesakaitot matu krāsas maiņu Pārmaiņas notika vēl pāris lietās: * Mana simpātija man...

05.02.2010 | karaliene26

nu taa izraadaas ka driz jau akal buushu dzimteniitee .. pat nezinu.. fiksi jaaorganizee izklaides :) lai nav garlaiciigi.. un laika skumt.. eh, buutu zinaajusi ka ir briivs briidis buutu izveeleejusies citu gala meerkji.. bet savs bonuss jau buus :) satikshu savus zelta gabalinjus :)

05.02.2010 | evija_ieva

Katrā ziņā, manā ideālajā dzīvē ir iestājies kaut kas nesaprotams, mans Lieliskais vīrietis paziņoja, ka vēloties no manis atpūsties, jo esot stress darbā un viņam vajagot vientulību, tādēļ būtu labi, ja es aizbrauktu kādā ceļojumā.... :D es tā kā nesapratu - viņam beidzot pieleca ka mūsu attiecībās kaut kas nav kārtībā? un diez vai mans ceļojum...

04.02.2010 | evija_ieva

šī diena bija fantastiska, es protams mēģināju izrunāies ar savu vīrieti, bet es sapratu, ka es varu runāt ar sienu un tā es pieņēmu kāda ļoti patīkama vīrieša uzaicinājumu uz glāzi daiquiri un interesantām sarunām, vīrietis ir burvīgs, diena izvērtās interesanta, viņš tik ēterisks un džentelmenis pilnīgi visās izpasumēs, pat tādās, kad sieviete...

04.02.2010 | mariposa

Hay ;) Mans pirmais blogs, tad nu redzēs, kā sanāks. Kamēr sals un kamēr sniegs...12 klase, mācīties negribās. Citrreiz domāju, vai jau ir februāris, vai vēl tikai ir februāris. Dzīve tagad mainījusies pa 360°. Apbrīnojami, kā šķiršanās spēj mainīt cilvēku...Tagad viss notiek tādā kā pašplūsmā. Nevaru saprast - negribu vai nevaru Viņu aizmirst.....

04.02.2010 | daydreamer

šorīt brienot pa sniegu un klausoties savu mp3 izlasi pēkšņi atskārtu, ka raudu. kaut kāds emocionāls saviļņojums uznācis. tātad, koncentrēšanās spējas un ražens darbs norakstīts priekšlaicīgi. protams, pirmā stunda darbā kā jau ierasts - jāaklimatizējas darba galdam, papīru gūzmai, kaitinošajiem kolēģiem un darba pienākumiem. hmm, kas lēcies? š...

03.02.2010 | evija_ieva

Iepazīstināšu Jūs ar savu "Ideālo dzīvi" - pēc standartiem un steriotipiem, man ir viss - ideāla dzīvesvieta, darbs - daru to kas man patīk, nav jāiespringst ar darba laiku, jo to nosaku es pati, no materiālā viedokļa, ierobežojumu nav, gribas braukt ceļojumā - saplānoju darbus un dodos, gribās jaunu matu banti, iegādājos utt. un vēl m...

03.02.2010 | aiva Gulbe

Jau sākās valentīndienas bums, visapkārt sirsniņas daudz sarkanās krāsas, končas sirsniņas formā, un tas viss dēl vienas dienas gadā. Manā skolā šogad taisīs ballīti ar tēmu kāzas, lieki biebilst ka nevienam prātā pat viņu nav apmeklēt jo mūsu klases priekšnesumu veidos puisis kuram ir ne vairāk kā 20 un kurš pēķšni uzrodas mūsu audzināšanas stu...

03.02.2010 | Ginge

Tā... Pie kā es īsti paliku? ja nemaldos pie pirmdienas,kad taisijos iet uz veikalu un taisit vakariņas. Nu tā arī izdariju- taisiju Skotu tradicionalo ēdienu,bet tā kā tas ir gaļas ēdiens man bija tāds diezgan liels satraukums,jo nogaršot taisot nevarēju,esu veģitāriete. Bet mr iedrošinaja ,ka būs jau labi- ja viņam negaršos nakošreiz taisišot ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits