Ideālā dzīve

03.02.2010, evija_ieva
Iepazīstināšu Jūs ar savu "Ideālo dzīvi" - pēc standartiem un steriotipiem, man ir viss - ideāla dzīvesvieta, darbs - daru to kas man patīk, nav jāiespringst ar darba laiku, jo to nosaku es pati, no materiālā viedokļa, ierobežojumu nav, gribas braukt ceļojumā - saplānoju darbus un dodos, gribās jaunu matu banti, iegādājos utt. un vēl manā ideālajā dzīvē ir ideāls vīrietis, kuram nu ir 38 gadi, izskatīgs, jauks, ejot pa ielu meitenes uz viņu atskatās, gultā (tad kad mums bija sekss, jo šobrīd pēc 5 gadu kopdzīves es vairs neesmu interesanta...) viņš ir perfekts, man nekad nebija bijis tik labi, jo viņš rūpējas par mani lai es jūtos apmierināta! Cik daudz es no draudzenēm esmu dzirdējusi, kādēļ Tu izskaties tik nelaimīga, tev taču ne par ko nav jāuztraucas, krīze Tevi nav skārusi! Laikam jau ikviena no mums sapņo par perfekto dzīvi - kā es to saucu - dzīvi zelta būrītī!!! un es tiešām jūtos kā zelta būrītī - it kā man ir brīvība, bet nē! Jo visu laiku mājās tiek komentēts mans izskats, man esot jāmaina gaume, lai esot atbilstošāka vīrieša uzskatam, pasākumus es apmeklēju tikai kopā ar vīrieti, vai arī neapmeklēju vispār, vairākas reizes dienā man piezvana un pārbauda ko es daru, mājas rūpes ir tikai un vienīgi manā pārziņā, gan tīrīšana, gan ēdiena gatavošana. Protams, mans vīrietis ir ļoti jauks, bet viņa uzskati ir nedaudz dīvaini! vai arī normāli? Bet katrā ziņā, esmu sapratusi, ja es kādreiz tiecos pēc šādas nodrošinātas un ''pārlaimīgas'' dzīves, tad šobrīd sasniedzot šo piepildījumu, es nemaz nejūtos laimīga... bet kā saka ''es labāk raudu savā mersedesā (kurš bija mana dzimšanas dienas dāvana) nekā sabiedriskajā transportā! laikam jau nevar iegūt visu gan materiāli nodrošinātu dzīvi, gan laimīgas attiecības....

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
library Tev pilnīga taisnība, attiecības - tās ir kopīgas intereses, kopīga cīņa par kaut ko, par labāku nākotni, pārtikušāku dzīvi da jeb ko, bet tas ir kopīgs, bet ja attiecības ir priekšs "PDz" lappusēm, tad tas neko nedod un laimes nav!!!
05.02.2010 03:43 | saite | Atbildēt

+0
Man patstāvīgi ar naudu ir problēmas, ir pat tā ka makā tukšums, bet vīrietis blakus ir visa mana laime.Tā mēs kopīgiem spēkiem cīnamies pa dzīvi. Laikam tā jau arī ir, ka nekad nevar gribēt visu ideāli, vienam ir tas, kā otram nav un otrādi.Tomēr nauda laimīgāku nedarīs, un teorētiski par naudu arī ideālo vīrieti nenopirksi ;-)
05.02.2010 03:28 | saite | Atbildēt

+0
mājkalpotāja - redz tas ir tas ko viņš nevar paciest, svešus cilvēkus savā mājā, un es ar viņu jau runāju, runāju, mēģinu izrunāties, bet viņš uzskata ka viss ir brīnišķīgi! :)
04.02.2010 12:59 | saite | Atbildēt

+0
mis ieva - man šķiet, ka pirmais solis uz normālāku attieksmi būtu izrunāšanās :) jūs tak esat ilgi kopā, tātad esi viņam svarīga un ja tā, tad viņš tevi uzklausīs. un, ja nauda ir tiešām tik daudz kā liki noprast, tad lai viņš algo mājkalpotāju nevis tevi par tādu pataisa :-P
04.02.2010 12:13 | saite | Atbildēt

+0
un hellish, super, apmeklē kulinārijas kursus kopā ar mani... mācīsimies cept kūkas :)
04.02.2010 03:01 | saite | Atbildēt

+0
es gribu normālu attieksmi no šī vīrieša, tikai es nesaprotu kā to panākt....
04.02.2010 03:00 | saite | Atbildēt

+0
tu droši vari ar mani dalīties, nu ar to mantu, kas tev ir, bet nav ar ko dalīties! uz kulinārijas kursiem es arī labprāt aizet :D:D
04.02.2010 01:59 | saite | Atbildēt

+0
Tu pati zini ko gribi- citu vīrieti vai ari to pašu virieti tikai ar savadaku attieksmi.
04.02.2010 01:55 | saite | Atbildēt

+0
es jau lasu, mācos, pilnveidojos, apmeklēju kulinārijas kursus un arī masāžas kursus tikai man šausmīgi gribas tajā visā ar kādu dalīties, jo kāda jēga tam visam, ja nespēj neko dot...
04.02.2010 01:52 | saite | Atbildēt

+0
laikam jau pati ari uz to esi gajusi. . neviens tak Tevi tajā ''zelta būri'' neiespundeja-pati ielidoji...
ja gribi ko mainit tad tagad ir laiks,tiesam,runajot neko nepanaksi vajag darīt! teici ka vari braukt celojuma kad vien vēlies? nu tad dari tā- pilveido sevi. aizbruc kkur,noire kadu klusu vietu,glezno,lasi,baudi laiku un atrodi sevi
04.02.2010 01:17 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits