laabs vakars :):):) Tuvojas sirsniņdiena :) Līdz šim domāju, ka nedēļas nogalē sēdēšu istabā zem segas, raudulīgās filmas, ko katru vakaru rādīs, vispār neskatīšos. BET, man ir atradies prieciņš :D :) Nu jau kādu laiku sarakstamies ar kādu puisi. Mums ir tik daudz kopīga un, kā izrādās, bērnībā kopā esam s**us taisījuši, tikai neatceramies :D (k...
Tik dīvaini... Un skumji bezgala. Parodoksāli.- vai tad pēc ilga laika satiekoties ar vienu no labākajām draudzenēm nevajadzētu rasties pretējām izjūtām- priekam par atkalredzēšanos, par to, ka pēc ilga laika tev blakus atkal ir tuvs un mīļš cilvēks? Viņa arvien ir man tuva un mīļa. Viņas visas trīs!!! Tikai vairs diemžēl ne labākās draudzenes, ...
Vīrieša dzīvē var būt tikai viena sieviete, pārējās vienmēr būs tikai viņas ēnas... skumji, bet fakts...
kā lai saņemas? kur lai iegūst dzīvesprieku..? liekas, ka esmu iztukšota. pēdējā laikā liela apetīte parādījusies, seja drūma, vss slikti. pa darbu ar neiet kā gribētos. ir apnicis knapināties, gribas normāli dzīvot, bet saprotu, ja nedarīšu to ko daru ar prieku, tad neko nesasniegšu. gandarījuma nekāda.. gribu pārliecību par sevīm; gribu mīlest...
shoedien sastrīdējos ar savu vīrieti...pilnīgi ne par ko...laikam vinjam pārāk liela slodze darbā, nezinu, es arī tāda uzvilkusies biju!sākām bļaut viens uz otru un tad viņam vnk palūdzu lai izlaiž mani no mašīnas...un tā šodien no paša rīta neesam runājuši un tikušies...ir tāds rūgtums sirdī, jo saprotu, ka nemaz nebija iemesla "secepties&...
Šodien nopirku dāvanu savam Mr un staigājot pa veikaliem es sapratu,ka Sv.Val diena man pilnigi nemaz neiet pie sirds/ kadreiz uzksatiju ,ka man viņa npatīk,jo parasti sanāca būt vienai,bet nu man ir mans vīrietis,bet tikuntā visas tās sirsniņas nepavisam neiet pie sirds. tas vis ir pārāk ''mīligi'' ja saprotat ko gribu pateikt :-D daudz labāk i...
Nedēļa jau galā :) Patīkams nogurums. Meiteņu ballīte 100% izdevusies un vēl ar afterparty :D Izskatās, ka manu sāpīgo šķiršanos tomēr nāksies aizmirst, jo dzīve ir kā dakteris - izraksta pareizās zāles un tieši laikā...:)---> draugiem.lv spēle "Love" - ir viens, kas liek man pasmaidīt. Jau vairākas dienas sarakstamies un izskatās, ...
vakar Mr brauca uz laukiem pie opa,es lidzi nebraucu,lai ari biju uzaicinata,jo gribeju lai vinsh un vina gimene pavada laiku tikai gimenes loka. sarunaju ka mes abi aizbrauksim apciemot opi bez visas tas gimenes burzmas tiaki mes divi. ta ka man bija pilnigi brivs vakars izdomajam aizit ar draudzeni izdert pa kadam ''sex on the beach'' un nedau...
Lasot vienu grāmatu, es uzskrēju uz apgalvojuma, no kura paliku dziļa sašutumā... Tātad.. Ņemiet jebkuru modes žurnālu un izlasiet padomus, kurus dod tā saucamie „attiecību eksperti”. „Vispirms nežēlīgi spēlējiet, lai viņu iekarotu, un pēc tam pagatavojiet greznas pusdienas nemazāk kā no 4 ēdieniem... Svēta Valentīna diena uzcepiet viņam torti a...
Nu lūk,man bija plānots lielisks meiteņu vakar tomēr beigās iznāca mans un vīrusa vakars. Tāda izdevība,kad manējais ar savējiem un es ar savējām. Šoreiz es palieku mājās. šonakt mans sabiedrotais būs gulta :) Jauku Jums pārējām vakaru/nakti :)