žēl. bet piekrītu...

10.02.2010, Daiga5
Vīrieša dzīvē var būt tikai viena sieviete, pārējās vienmēr būs tikai viņas ēnas... skumji, bet fakts...

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Protams ne visi cilveeeki ir vienaaadi, bet dziiives pieredze raaada,ka ir shiiis "vieniiigas un iistaaas" miilestiiibas paaarsvars daudz reiz nostraaadaaajis... Viens saliiidzina, otra neee... Vienkaaarshi shobriiid cepjos par to,ka konkreetajaa gadiiijumaa man tagad nepatiik buut kaaadas eeenai... bet labi vien ir - varbuut ir laiks ko mainiit un pashai gaidiit to iiisto un vieniigo un nosargaaat attieciiibas,lai dziivee nebuutu jaaabuuut kopaaa ar eeenaaam...
12.02.2010 05:38 | saite | Atbildēt

+0
es zinu, ka vienam puisim es biju tā vienīgā, īstā. lai cik gadu ir pagājis, un viņam ir cita, zinu, ka tiešām visas kas bija pēc manis un šī it kā beidzot nopietnā draudzene ir tikai "ēnas", kā tu saki. ļoti ceru, ka ar laiku tas pāries. kad es redzu viņa skatienu uz mani, man gribas raudāt par to, ka biju viņa dzīvē, jo viņš netiek tam pāri pat pēc 4 gadiem
11.02.2010 15:56 | saite | Atbildēt

+0
un Tu nepiedomaa pa bijusho? kadu tak no savas atinjas izdzest nevar. es ari shad tad kko pieminu par savu bijusho. bet nejau tapec ,ka vinsh ir mans ''viens virietis'' jo bija pirmais,bet gan tapec ka vinjsh ir dala no iemesliem kapec es tagad esu tieshi tada kada esu. ja es nebutu gajusi cauri visam tam murgam ar vinju tad tagad nebutu kopa ar savu mr. es mierigi varu runat par vinju bez nozelas,nepatikas,skumjam man vinsh irparasts cilveks,neskatoties uz to ka kad mes bijam kopa vinsh man bija visa pasaule. es neshaubos ka puishiem ir tapatas- ja iespejams vinsh bija loti iemilejies savaa bijusha meitenee,bet ja vinji ir skirti tad tam ir iemesls. un ja vinsh mani salidzina ar savu ex domaas- vinsh to var darit. jo zinu ka mees esam tagadne,vinja -pagaatne. un nekompleksoju par neko ,ta ka nejuts apdraudeta. :)
11.02.2010 15:09 | saite | Atbildēt

+0
Bet ir jau taaaa, ka ne vienmeeer vinji par to runaaas un jums aciiis pateiks ko un kaaa vinji saliiiidzina.... Tas vienkaaarshi taaa notiek, ka kaut kur zemapzinjaa vinji ikreiz piedomaaa....
11.02.2010 01:46 | saite | Atbildēt

+0
par maati nepiekriitu,par meiteneem ar pilnigi galigi nepiekritu. ar mammu manejam ir loti labas attiecibas,bet ne slimiigas,nekad nav izteicis kadu majienu ka vinja mamma kko daritu labak vai ta butu est gatavoshana,majas vakshana vai vel nezin kas. par ex meiteneem- maneejam pirms manis ir bijushas 3 ilgstoshas atiecibas (skaitot gados ne meneshos). mierigi runajam par vinja bijushajaam jo man vinjas galigi netraucee- es pati beizi kko paprasi,vnk tiri intereses peec. un man nau nemazako shaubu ,ka vinsh vinjam ir ticis pari un neilgojas.
10.02.2010 18:25 | saite | Atbildēt

+0
par māti es pilnīgi nepiekrītu, varbūt kādam tā ir, bet manējam točna nē... par ex, tas gan... parasti jau ir visgrūtāk aizmirst džekiem tās, ar kuru ir bijusi pirmā sexuālā pieredze...
10.02.2010 15:48 | saite | Atbildēt

+0
nu par EX meitenēm laikam nepiekritīšu, un arī par mammu tikai daļēji :D
Man puisis īstenībā lauž visus šos sterotipus! Jo man nekad nebāž sejā, ka mamma kaut ko labāk dara...un arī EX meitenes nekad nepiemin, vai ļoti reti!
10.02.2010 12:47 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Piekrītu, ka tā ir. Māte ir dēla pirmā tā teikt sieviete. Arī mans brālis ir teicis, ka viņam dzīvē ir divas sievietes, kuras nekad neaizvietos cita - mamma un es.
10.02.2010 12:40 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nezinu gan....tad jau to pashu var teikt arii par sievieteem;)
10.02.2010 05:40 | saite | Atbildēt

+0
Ja jau tā būtu tikai māte, tad jau vēl nekas! Protams ir tur daļa patiesības,ka vīrietis bieži salīdzina savu meiteni ar māti, bet tieši šajā jautājumā es domāju ex- draudzenes... ir attiecībās tas piedzīvots....
10.02.2010 02:55 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits