Lasītāju blogs

15.02.2010 | mellene222

Nepamanīt Valentīndienas tuvošanos bija vienkārši neiespējami - miljoniem sirsniņu, eņģelīšu un visādu sarkanu nieciņu bija apsēsta visa pilsēta. Bet kāpēc gan cilvēku sejās nevarēja lasīt prieku un to īpašo svētku dzirksti? Bet varbūt es to nepamanīju? Laikam jau tiem, kas ir vieni, Valentīndiena nedod tik lielu prieku kā tiem, kam ir kāds ar k...

15.02.2010 | Ginge

nu tad par mūsu 13. februāra mīlestības dienu... kā zināt bijām sarunājuši iet uz restorānu 14 datuma vietā 13,bet plāni atkal mainijās. atteicām galdiņu pavisam (tajā restorāna laikam vairs nerādisimies,jo šitā mainam plānus). tad nu manējais teica lai sešos (13 datumā) esu pie viņa. aizgāju,ielaidu pati sevi iekšā,jo man ir atslēga,ieeju un dz...

15.02.2010 | daydreamer

man, lielajai Valentīna dienas nīdējai [pateicoties uzplēstajai sirdij] vakar bija neticami jauks vakars. un patiesībā, lai svinētu svētkus un sajustos labi, nav jau nemaz vajadzīgs tas sirdsdraugs, pietiek ar jauku cilvēku kompāniju. bāc! bet bija tik jautri, negaidīti jautri. prieka pilna sirds! un man pie kājas, ka uzvedos pārāk skaļi, man vi...

15.02.2010 | testpilote

1.Uzticība ir : • Kad tu nepārbaudi telefona sms un pēdējo zvanīto numuru sarakstu un ,protams , skype. • Katru dienu neskaties viņa bijušās, kā arī viņa profilu, mēģinot atrast kaut ko pie kā piekasīties plus vēl mēģini uzzināt paroli. • Kad tu mierīgi aizej gulēt, nedomājot par to, ko viņš dara tajā ballītē ar saviem draugiem. • Kad tu katru m...

15.02.2010 | aiva Gulbe

Sveikas visām un priecīgus šos sirsniņsvētkus!! Gribas izsūdzēties par savām bēdām : Es šodien sapratu ka man neviena nav, neviena, šodien netišām nokritu uz ledus un sasitos, sāpēja roka un domāju ka vajadzētu aizbraukt uz traumpunktu paņēmu telefonu lai pazvanītu kādam lai man palīdz, bet atskārtu ka man neviena kam zvanīt vairs nemaz nav.. to...

14.02.2010 | sidze

Sveikas :-) Sen nav sanācis rakstīt.. Laikam jau tāpēc, ka beidzot man ir draudzenes ar ko papļāpāt un izstāstīt bēdas un priekus :-D Bet vispār- diemžēl pašā cosmo arī sanāk ieiet ar vien retāk..man tiešām! un tad, kad ienāku tad tikai pasalu interesantākos blogus un kādas diskusijas! Vienkārši skolā ir tiiik daudz darbu! bet cenšos nečīkstēt- ...

14.02.2010 | cosmonaute

O. Mandino raksta, ka : "Atcerieties, ka ir cetras lietas, ko atgūt nav iespējams: izteiktais vārds, izšautā bulta, nodzīvotā dzīve un neizmantotā izdevība." "Jūs varat nokļūt tikai tur, kur vēršas Jūsu skatiens. Ja saskatāt nabadzību trūkumu jūs pie tā arī tiksiet, turpretī ja bagātību tad būsiet bagāts. " "Negaidiet kā...

13.02.2010 | maz...maz

vakar saņēmos un pamēģināju Chiepinas sūtītās saldumu receptes :) izvēlējos taisīt mājas serenādi un trifeles. sanāca ļoti labi un garšīgi :) tikai sapratu, ka ar mammu nespēju dalīt virtuvi :D re, kādas sanāca...uz bildes tik labi neizskatās ;p

13.02.2010 | aiva Gulbe

Vakardien bija tas ar šaubām gaidītais valentīndienas pasākums, par ko jau rakstīju. PILNĪGA IZGĀŠANĀS. Līgava vienkārši neieradās , mācītājs kavēja , un tad nu nācās glābt ko varēja , par līgavu ietērpt meiteni kas vispār mūsu skolā nemācijās, mācītājs - meitene. Nice. Mana simpātija vakar sarakstē tādus interesantus jautājumus uzdeva tākā jāga...

12.02.2010 | wild_rose

labrīt,dāmas! Man šodien arī uznācis murgojamais, jo es tik lasu un tik klausos par to Vaļas dienu! :-D Es saprotu,ka reti kurai tā diena riebjās tikpat ļoti kā man, bet nu.. :-D Es te lasu-nu vienas vienīgas problēmas!Viena nevar izdomāt,ko dāvināt, cita,ko džekam uz apenēm uzdrukāt, vēl kāda nezin,ko lai sacep sirsniņformā utt.. Un nabaga vien...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits