čau mīļās meitenes! :) sēžu gultā, PC klēpī. domāju ar ko lai sāk. es nezinu. varbūt es vnk pārāk daudz gruzos. bet visu laiku viss slikti. es ceru, ka pēc iespējas atradīšu savu piepildījumu dzīvē. nav būtiski kas tas būs un kā tas izpaudīsies, bet galvenais lai es pati būtu laimīga, smaids sejā biežāk un gandarījums par visu. pēdējā laikā vair...
aizlaidos no darba dazhas stundas agraak. :-D vispaar nevareeju pastraadaat- miegs naak,domas citur. kaada jeega man seedeet darbaa un zheeloties,ja taa vietaa varu labaak atnaakt maajaas un mieriigi savest sevi kaartiibaa.. :'-( blje.. aizmirsu pienu nopirkt.. taatad jaaiztiek bez riita kakao.. forshi.. :'-( shodien prasaas kkaadu darbiibu. vis...
:-/ Šodien tāda ļoti emocinālā diena.. Te esmu ļoti aizkaitināta par pilnīgiem sīkumiem,te atkal man no aizksutinājumu asaras tek... Un , jā ... Man ir problēma– nav spēka. Iepriekšējā vakarā aizgājusi laicīgi gulēt no rīta jau pamostos nogurusi. Nu, kā lai sevi uztanko? :( Cītīgi ēdu brokastis no rītiem, lai būtu enerģija visu dienu, pastaigājo...
Saldā augļu zupa: Sastāvdaļas nesaukšu jo var izvēlēties savus mīļākos žāvētos augļus kuru kopā ar pienu vāra pievienojot saldumam medu!VNK dievinu šo zupu! Dārzeņu zupina: 1.Kāposti 2.Burkāni 3.Ziedkāposti 4.Brokoļi 5.Pupiņu pākstis Visu vāra un beigās pievieno sojas mērci! Sēņu zupa: 1.Sēnes 2.Burkāni 3.kartupeļi 4.Sīpoli 5.Olīveļļa 6.Garšviel...
Nu taaks soliju nosuutiit zupas receptiites kuras nav treknas un veseliibai noderiigas :) zinu loti daudzas bet tad ilgi buutu jaaseezh pie PC un tas jadrukaa bet esmu parak slinka lai tik rakstiitu,rakstiitu... P.S.rakstiiju tikai vajadziigos produktus bet ne to daudzumu jo nezinu uz cik porcijam velaties pagatavot bet kam ir kkada sajega par g...
Nesen iepazinos ar vienu chaliti (s) taads garsh,simpatisks,sportiksk :-P patik man vinsh (s) Esam tikusies vairakas reiz..uzaicinaju pie sevis atbrauca...ari pats uzprasijies ir pie mans...pavadijam ari nakti kopaa :-D Bet ir taa ka vinam nesen ir bijusi milestibas trauma...un neko nopietnu negrib :-/ saraksatmies katru dienu,protams nekada mil...
vakar visu dienu staugaju smaididama,jo zinaju ka šodien man beidzot pec 2menešu ilgas gaidišanas pie ārsta. domaju ka beidzot kautkas sāks kustēties. jo pašlaik viss ko daru ir regulāri piestaigāju pie ģimenes ārsta lai dabutu kārejo antibiotiku recepti. divas reizes jau esu bijusi slimnica un vel nekas nav atrisinats. gimenes arts mnai nosutij...
Sveikas! Jo ilgāk darbojos sporta jomā, jo vairāk pārliecinos- tipiska latviešu meitenes/ sieviete- gribēšana ir, bet ne varēšana!Labāk pačīkstēt un iekrist depresījā par savu izskatu,ķermeni, apkārtējo attieksmi, bet vēlme mainīt kaut ko šajā jomā aprobežojas tikai ar gribēšanu, ne darīšanu! cilvēki izvēlas labāk pret sāpēm aizskriet uz tuvāko ...
šodien sapratu,ka mans mr ir vainīgs pie tā,ka es esu sākusi vairāk interesēties par lietām kuras kādreiz mani pilnīgi neinteresēja. esot darbā piefiksēju,ka ik pa laikam iemetu aci tv pa kuru gāja vietējās komandas futbola spēle :-D piemeram šodien esu dikti lepna par to ka mana vīrieša komanda vinēja divas spēles. ha ha (bildē nevar gan saskat...
Visas mūsu cerības,visi sapņi, panākumi reiz kļūst tukši, kad mums nav kas to izjustu un kas par to priecātos tikpat stipri cik mēs paši. Viss kādreiz zaudē jēgu. Ja nav ko mīlēt. Tikai tas mūs ved uz priekšu, tas mums dod spēku kaut ko panākt, pēc kaut kā tiekties. Bieži liekas, ka viens es sasniegšu vairāk, nav laika attiecībām, nav laika mīle...