Bezspēkā

20.02.2010, cosmonaute
:-/ Šodien tāda ļoti emocinālā diena.. Te esmu ļoti aizkaitināta par pilnīgiem sīkumiem,te atkal man no aizksutinājumu asaras tek... Un , jā ... Man ir problēma– nav spēka. Iepriekšējā vakarā aizgājusi laicīgi gulēt no rīta jau pamostos nogurusi. Nu, kā lai sevi uztanko? :( Cītīgi ēdu brokastis no rītiem, lai būtu enerģija visu dienu, pastaigājos ar suni svaigā gaisā utt. Visādi cenšos, bet tā švaki sanāk. Bet ir tīīk daudz ko darīt.. Un es daru. Daru kā gliemezis visu pēc kārtas, bet daru. Kā Jūs gūstat enerģiju? ;)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man pēdēja laikā tieši tas pats. Maniem kursa biedriem arī- mēs jau nospriedām, ka tā droši vien ir pavasara depresija. :-/ Man arī vislaik nāk miegs un pinkšķis par kkādiem sīkumiem, piemēram, ka man sāp mugura no sniega tīrīšanas :D par spēku vispār nerunājot- skolā knapi pa trepēm varu uzkāpt (t)
21.02.2010 04:44 | saite | Atbildēt

+0
Nu man ,piemēram,palīdz katru rītu svaigi spiesta apelsīnu sula :-)
20.02.2010 01:55 | saite | Atbildēt

+0
Var jau būt, ka ir mazasinība, bet vēl nesen taisīju asins analīzi un bija ok. Ieteica man šeit meitieši Gerimax, varbūt tie jāizmēģina...
20.02.2010 01:10 | saite | Atbildēt

+0
Man tas pats. Iespējams tā varētu būt kāda slimība-piem. anēmija. Labāk aizej pie ārsta :-/
20.02.2010 01:07 | saite | Atbildēt

+0
moš Tev kādus vitamīnus vajag?
20.02.2010 00:55 | saite | Atbildēt

+0
gaidu dienu kad paaries tas nogurums... :-D
20.02.2010 00:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits