Tabletīti???

17.02.2010, Lelde Šīre
Sveikas! Jo ilgāk darbojos sporta jomā, jo vairāk pārliecinos- tipiska latviešu meitenes/ sieviete- gribēšana ir, bet ne varēšana!Labāk pačīkstēt un iekrist depresījā par savu izskatu,ķermeni, apkārtējo attieksmi, bet vēlme mainīt kaut ko šajā jomā aprobežojas tikai ar gribēšanu, ne darīšanu! cilvēki izvēlas labāk pret sāpēm aizskriet uz tuvāko aptieku un iegādāties pretsāpju tabletīti pret muguras, locītavu uc. sāpēm, kaut gan vajadzētu apzināties dziļaku sāpju iemeslu un mainīt savu mazkustīgo dzīvesveidu! Esi aktīvs!!!! Divi vārdi, kuri var pārvērst dzīvi - izskats, pašpārliecinātība, pašsajūta, nekādu tabletīšu... mana neatlaidība un cīņa ar sportu ir likusi atkal man staigāt- uz abām kājām! Paldies manam azartam uz pilatēm, jogu! Caur šo pateicību vēlos palīdzēt vēl kādam, kurš noticēs sev un metīsies cīņā!

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
jā,es arī gribu.ar to,ko daru mājās pagaidām man nepietiek :)
19.02.2010 16:05 | saite | Atbildēt

+0
esmu ar mieru, bet viss tiešām atkarīgs no tā, cik tu vēlies saņemt honorāru, jo nu es esmu bezdarbniece un cenas, kā sporta klubos es nevaru atļauties maxāt...
18.02.2010 14:38 | saite | Atbildēt

+0
Meitenes!!!
Man radas ideja- ja Jus tiešām esiet ar mieru un savācaties man neliela grupiņa! Varam noorganizēt fitnesa nodarbiibas- pilates, dinamic joga!! Ko sakat? :) Tad es sarunatu telpas un visu pareejo savaa starpaaa, par laikiem, par nodarbiibu skaitu nedeljaaa, ko sakiet? Siltaa laikaa varam braukt un kopaa treneties vai nu Mezaparkaa, vai pie juuras.. novadiitu Jums taadus treninjus brivaa dabaa :)
Dodiet zinju :)
18.02.2010 12:16 | saite | Atbildēt

+0
Hellish, telpas ir iespejamas noorganizeet... varu pat izbraukt pie klienta! :) Vai nu aicinu atnaakt uz grupu nodarbiibu pie manis :)
18.02.2010 12:09 | saite | Atbildēt

+0
Projektam vares pieteikties zvanot personiigi man - 28350448!
18.02.2010 12:08 | saite | Atbildēt

+0
tev telpas jau ir, jeb man būtu jāmeklē?? + cik tu prasi par nodarbību?
18.02.2010 01:00 | saite | Atbildēt

+0
Tam projektam varēs pieteikties kādā mājaslapā?
17.02.2010 23:15 | saite | Atbildēt

+0
runajot par vingrošanu majās- top jauns projekts! Bus izglītojošais treninjs 4 h garuma par pareizu vingrošanu majas apstākļos! Ja interesē- var pieteikties sakot no marta! :)
Un runājot par privatajiem treniņiem- ar mani to ir iespējams sarunāt! Tik vienojamies par telpu :)
17.02.2010 14:34 | saite | Atbildēt

+0
vo, vo, es arī esmu domājusi par bezdarbnieču trenniņu, bet tiešām sūdīgi, ka vietas nav :D nu es būtu ar mieru kaut vai 5-10 ls maxāt, bet nu laī būtu treneris, kas ar mani strādātu un pēc 2 mēnešiem palūrot spogulī es sevi nepazītu no tā, cik es slaida :D:D
17.02.2010 02:57 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
hellish, jātaisa cosmo bezdarbnieču kopējie treniņi, viena otru piespiestu, un interesentu arī būtu daudz, žēl tikai, ka vieta nav. :-D :-D bet vispār sievietes ir čīkstules, es pildu vingrinājumus gandrīz katru dienu, bet tāpat atrodu lietu, kas man nepatīk un tad uz sevi dusmojos. :-D
17.02.2010 02:53 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits