viņa intereses un es

17.02.2010, Ginge
šodien sapratu,ka mans mr ir vainīgs pie tā,ka es esu sākusi vairāk interesēties par lietām kuras kādreiz mani pilnīgi neinteresēja. esot darbā piefiksēju,ka ik pa laikam iemetu aci tv pa kuru gāja vietējās komandas futbola spēle :-D piemeram šodien esu dikti lepna par to ka mana vīrieša komanda vinēja divas spēles. ha ha (bildē nevar gan saskatīt bet uz kastes raxtīts ''i am a king'') :-D

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
sunce ja ta godigi,mes jau attiecibu skuma priecajamies par to,ka mums ir loti daudz kopigas intereses bet ka mums ir lietas kuras liksim mieraa- es vinja futbolu,vinsh manu mākslu. patika doma ,ka mums katram ir kas taads kas var palīdzēt ''atslegties'' vienam no otra,ja ir tada velme. bet tagad abi esam piefiksejushi,ka es esu sakusi intereseties par vinja futbola lietam vinsh par manam makslas. bet ja-laikam jau tas ir tikai dabiski :-) (l)
17.02.2010 16:33 | saite | Atbildēt

+0
Bet tas jau ir tikai normāli! Pirmkārt - tas, ka jums būs kopīgas intereses, tas jūs saturēs kopā paralēli mīlestībai! Mans vīrietis sen jau ir atzinis - mums ir labi kopā, jo mums ir kopīgas intereses! :) Tas vieno! Un nekad nav garlaicīgi, jo vienmēr ir par ko parunāt, ir par ko dalīties pozitīvos un negatīvos iespaidos! ;) Vēl jo vairāk, ja viņa intereses ir viņa hobijs un nodarbošanās! ;)
Otrkārt - tas, ka Tu priecājies par Tava vīrieša komandām ir pilnīgi normāli, jo Tu patiesībā priecājies par sava vīrieša panākumiem! :D Un atkal - vīrietis daudz labāk novērtēs sievieti, kura priecājas par viņa sasniegumiem, nevis tādu, kurai tie ir vienaldzīgi! :D
Tā, ka viss ir tieši tā, kā tam vajadzētu būt! 8-) Arvien vairāk un vairāk pārliecinos par to, ka jūs esat kā radīti viens otram! :D
17.02.2010 11:17 | saite | Atbildēt

+0
piekriitu (l)
17.02.2010 03:23 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
futbolisti ir paši foršākie! :-P
17.02.2010 02:47 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits