gribu vasaru-tagad. man shoien slinkaa diena,lidz pat triem dzivoshu pa gultu,dzershu teeju un edishu jogortu. aa jaa vel no vakardienas saku savu veseligo dzives veidu/dieatu. jasak savest seves kartiba pirms vasaras. lai gan esu atljavusi sev,ka sestdienas bus manas neveseligas dienas,kad atlaushos est kko ne tik veseligu :D pimaa nedela vienm...
Sakiet man luudzu vai esmu viena to sapratusi? (t) Kas tagad notiek ar viirieshiem??jau ilgu laiku nebiju sastapusi nevienu normaalu viirieti,kuram praataa nebuutu tikai viens sex!man jau nav interesanti iepaziities ar kaadu viirieti,jo es jau zinu ko vinsh no manis grib,ko vinsh man teiks,ko vinsh dariis un ar ko viss tas beigsies!Vini visi ir ...
Tikko kārtējo rezi izmantoju Lattelecom interaktīvās televīzijas sniegto iespēju noskatīties nokavetās tv pārraides atkārtojumā. Tā nu es esmu sākusi skatīties pa LNT meksikāņu ziepeni "Kaislības".:-D Tur taču spelē Fernando Kolunga un vēl tie skatie kruzuļu terpi... Ah šo divu iemeslu dēļ vien skatos! Un šodien bija tik aizksutinoša s...
gribu uzsākt ko jaunu savā dzīvē.vēlos pilnveidoties,iet uz priekšu.cenšos.ļoti.un pat nesaprotu,kas mani visu laiku nobremzē!vide?cilvēki?slinkums?pati varbūt.. ja būtu citi apstākļi,es droši vien pamestu darbu.kaut vai padzīvotu uz bezdarbnieka pabalsta niecīgās summas.bet apstākļi ir,kādi ir.naudu man vajag,tāpēc jāiet uz ienīstu darbu un jās...
Labrīt/labdien visiem! Šodien ir kārtēja feinā ziemīgā diena! Vai tas nav jauki? Iemesls priecāties par baltumu, kas ir ārā aiz loga! :)
tagad seezhu darbaa, protams,ka ierakusies cosmo lapaa un nespeeju izdomaat,kaa lai sanjemas kko padariit..uz galda staav chupa ar nepadariitiem darbiem,bet prozhektoru gaisma no griestiem un sildiitaajs pie kaajaam, taa vien mudina paguleet.. nu kaut stundinju.. varbuut divas.. varbuut liidz riitam.. aahh.. un jau vairaak kaa meenesi shitaa.. e...
Fonā skan "Dejo ar zvaigni". Kā man agrāk šis šovs patika! bet tgad palicis vienaldzīgs. Un vispār man pēdējā laikā viss par ko es agrāk sajūsminājos vairs galīgi ne sajūsmina, ne interesē, ne gribas. tas ir slikti. Jo agrāk, ja es jutos slikti,ja man bija "besis" vai ienkārši skumji es vienmēr zināju ko man vajag, lai es jus...
šinīs brīvdienās pilnīgi ignorēju visas fiziskās sāpes un ļāvu pozitīvajām emocijām sevi dziedēt... jau kopš ceturdienas pavadiju cik vien daudz laika iespējams kopā ar savu mr lielisko. neskatoties uz to ka man bija tik loti daudz jadara koledzai bijām kopā,kamēr es zīmēju viņš strādāja pie savām futbola stratēģijām. kamēr es taisiju ēst viņš s...
Gavēņlaika ķiršu kūka: 400 g saldētu ķiršu 0,5 glāzes cukura 2 ēdamkarotes medus 2 ēdamkarotes kakao 1 paciņa vaniļas cukura 1 tējkarote cepampulvera 2 glāzes miltu 0,5 glāzes eļļas Ķiršus atkausē. Nolej sulu, pielej siltu ūdeni, lai iznāk pilna glāze. Miltus sajauc ar kakao, cepampulveri, vaniļas cukuru, cukuru. Pie miltiem pielej sulas ūdeni, ...
Sveiki visām ! Kā jums sniegs? Arprātīiigi daudz ne? Šodien biju uz izrādi - Vadonis, biju saklausījusies ne īpaši labas atsauksmes taču par spīti visam - Aizgāju un zinat bija Ok. Un pazīstot sevi zinu to ka ja es nebūtu sēdējusi 3 rindā , man izrāde nebūtu patikusi. Aktieru tuvums bija biedējošs bet man tiešām patika. Šodien notika brīnums – M...