Lasītāju blogs

25.02.2010 | daydreamer

jau kuro rītu, braucot uz darbu, esmu sākusi pavērot cilvēkus sabiedriskajā transportā. visi tik drūmi, dzīves nomākti, šķiet - nelaimīgi. skumji paliek! tāda sajūta, ka šīs valsts iedzīvotājiem nekad nebūs lemts būt patiesi laimīgiem, smaidīgiem, ar sirdsmieru. vismaz dzīvojot šeit - dzimtenē. beidzas viena krīze, sākas nākamās problēmas un tā ...

25.02.2010 | nela_6479

taa, tikko mans smukais koleegjis aizgaaja un es atkal palieku viena darbaa liidz riita gaismai! shoreiz gan esmu apbrunjojusies ar kko graadiigu,cigareteem savaa darba vietaa,tad veel darba piederumu skapii,nezinu kaadaa sakaraa,bet uzraku pat beisboleni :D visur gaismas sadegtas.. taa - mana nakts,peec vakardienas, solaas buut gara :D fjuu- ie...

24.02.2010 | mariposa

čau, čau :) Kas to būtu domājis, ka marinētie zirnīši ar majonēzi garšo sasodīti labi :D Pati pamanu, ka katru minūti manā mutē atrodas kaut kas ēdams... (jā, tikai ēdams, vēljoprojām man nav patstāvīga drauga.. :D ) Sniega kalni arī izskatās labi, taču man mājās nav gumijas laivas, nezinu ko darīšu pavasarī, kad kusīs sniegi :D Gaidu "Vecp...

24.02.2010 | nela_6479

jaa,nu tas gan ir sasodiiti "gudri" - censties uzlikt birstosho puuderi,bet piemirst,ka uz galda pretii staav iesleegst ventilators.. (t) (e) :D melnaas dreebes nu esmu iesveetiijusi ar gaishbruunu rotaajumu.. tudalj jaasatiek jaunie straadaat gribeetaaji un jaaizvadaa apskatee.. nu kur es taada raadiishos? :D

24.02.2010 | daydreamer

kā lai izmet no galvas vīrieti, ar kuru tāpat nav lemts? nolāpīts, kāpēc man vienmēr iepatīkas tie, ar kuriem nav iespējams būt kopā [nē, viņš nav aizņemts]! tā kaitina! gribētos vnk piespiest "delete" podziņu un izkabināt viņu no savas galvas ārā. zinu, ka šādi ieciklējoties uz kokrēto personu palaižu garām citus jaukus cilvēkus, ar k...

24.02.2010 | Inese Graubergere

http://www.cosmopolitan.com/advice/tips/annoying-text-habits?click=main_sr Tikko izlasiju šo 'cosmo.com'lapu. Iespējams ka viens no tiem ir arī manējais paradums, bet nav tik traki... patiešām pamāc'oš raksts, iespējams ka kādai arī pavērot sevi no malas. interesanti.

24.02.2010 | cosmonaute

Šodien esmu pārņemta ar mācīšanos! :-D Esmu sapratusi vecu patiesību- jo vairak un labāk mācīšos, jo tālāk dzīvē tikšu. Un tagad man ir radusies traka,traka ideja: mācīties ķīniešu valodu! tad jau redzēs vai manšī doma vel pēc pāris dienām patisk, man liekas, jo vairāk valodas es zināšu, jo labāk. Pagaidam tik laikam jātiek galā ar angļu valoda,...

24.02.2010 | Agnese14

Man salonaa Mariposa ir(pussgadu) kvalifikacijas prekse!(3sais un arii beidzamais kurss,vasara jau diploms) piedavaju pie sevis (studenta) nogriest ,krasot ,balinat ..un citus briinumus pa letakam naudam ja cenas tevi apmierina drosi raksti vai zvani un pieraksties (pierakstieties pie frizieres Agneses vai pie studenta(maceklja)) mes atrodamies ...

24.02.2010 | zane_baginska

Gribu pateikties shii saita dibinaataajiem! :-) pavisam nesen prieksh sevis atklaaju sho jauko laika pavadiishanu! (l) saaku lasiit,iedziljinaaties juusu rakstos!Tik forshi kla4oties ar meiteneem,daalities savaa pieredzee un kad tevi visi saprot, un kad veel dot labus padomus! :-D tas tieshaam ir jauki un miilji!miilu gan zurnaalu cosmopolitan g...

24.02.2010 | zane_baginska

Reiz nopietni slimu vīrieti ieveda slimnīcas palātā, kurā atradās otrs slimnieks, kas gulēja gultā pie loga. Kad abi iedraudzējās, vīrietis, kurš gulēja pie loga mēdza skatīties pa to ārā un pēc tam dažas turpmākās stundas iepriecēt pie gultas piekalto istabas biedru, dzīvīgi attēlojot pasali ārpusē. Dažas dienas viņš aprakstīja, cik skaisti ir ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)