Vienmēr visiem un pati sev ari esmu teikusi, ka ir jāprot izmantot savas iespējas un japārvar sevi, lai kaut ko sasniegtu. Tikai mērķtiecīgi pūloties un darbojieties var kaut ko sasniegt. Nu, tā! Tagad man šomēnes priekšā ir ļoti daudz darba un visādu mazu izaicinājumu. Ļoti centīšos turēties pie saviem principiem un attaisnot cerības, ko esmu l...
Kaut kur izlasīju anekdoti, joku (vai vēl kā viņu, lai nosauc), ka vīrieši pēc pamošanās izskatās tikpat seksīgi un labi kā pirms gulētiešanas, bet sievietes gan ir mazliet noplukušas.. ;-) Smieklīgi vai nav, bet tā arī ir,jo reti kura sieviete (protams,ir arī izņēmumi) spēj izskatīties lieliski gan ar, gan bez kosmētikas.. Piederu pie tām, kura...
Palicis vēl nostrādāt vienu nedēļu un jau nākamās nedēļas beigās pakošu čemodānu (nevaru iedomāties kā turpmākajai dzīvei nepieciešamās lietas salikt vienā čemodānā)samīļošu draudzenes, sabučošu draugu un sēdīšos lidmašīnā, lai pamestu Latviju. Esmu ļoti priecīga par jauno darbu un ar nepacietību gaidu, kad varēšu sākt, bet šobrīd aizvien vairāk...
Biju pieaudzējusi skropstas,bet kad tās noņēmu,manu dabīgo skropstu vispār gandrīz nepalika. tagad tās ir ar lieliem robiem un ļoti,ļoti īsas! :-( kad ņēmu nost,tad nācās arī izraut savas ar visu sakni,vai man pēc laika tās skropstas ataugs vai nē? ko labāk lietot,lai skropstas ātrāk ataugtu? :-)
ciw ciw sen neredzētās dāmas. kadu laiku nesu raxtijusi,jo likās ka es ar tiem saviem stastiem jums esu apnikusi. bet te nu es atkal esu. visu siiki un smalki neatstāstīšu,bet varu pateikt ,ka ar Mr veljoprojam esam laimigi kopā. baudam mirkļus kuri mums doti. sestdien ejam uz restoranu un teatri- bus man iemesls sapuceties ha ha. pa koledzu iet...
Lasu diskusijas tepat cosmo.lv, kur meitenes ar svaru 53kg grib vēl vairāk kristies, kaut gan augums 172. Lasu, ka citām iestājusies panika, jo ar 176cm garo augumu sver 57 kg, kas esot ļoti daudz. Nezinu vai smieties vai raudāt. Bet ar mani bija līdzīgi vēl pirms pusgada. Arī es domāju, ka esmu resna u.t.t. Augums - 176cm, svars - 66kg. Likās, ...
...neļausim izsūkt sevi kā sulīgo ķiršogu izgaršojot un pēc tam aizmetot kauliņu - mūsu personības kodolu,mūsu būtību, mūsu pašcieņu...
I sat down and started writing. Words didn't come easy, not straight to my mind. The wind was blowing ... Big letters, small letters on white paper Raindrops on the street. Dark snow. Wet air. Spring comes soon. Energy power the sun here around
Labrīt! :) Klusums nav attaisnojams ne ar ko, tāpēc par to šoreiz nerunāšu.. Mani uztrauc kāda cita lieta! Esmu sapratusi, ka man ir atkarība.. Un tā nav ne alkohols, ne cigaretes, ne narkotikas, ne sekss.. Tā ir cita veida atkarība! Atkarība no flirta! Jā, atzīstu, man patīk flirtēt un godīgi sakot, laikam no tā mani nespēj atturēt nekas! Man i...
Vakar ar draudzenem nolemam majas apstaklos pasportot 8-) ...xe savacamies meitenes un tik uz prieksu :-D ..vingrinajumus paskatijamies interneta(ari youtube.com) un taa ari muusu 2 stundas paskreja nemanot (l) ..xe xe tik interesanti vairakam kopa.. ;-) tagad nolemam ta katru nedelinu vienu dienu saiet kopa dzivokliti un pavingrot :-P Tads prie...