Skropstu pieaudzēšana!

03.03.2010, kjirsiiit_
Biju pieaudzējusi skropstas,bet kad tās noņēmu,manu dabīgo skropstu vispār gandrīz nepalika. tagad tās ir ar lieliem robiem un ļoti,ļoti īsas! :-( kad ņēmu nost,tad nācās arī izraut savas ar visu sakni,vai man pēc laika tās skropstas ataugs vai nē? ko labāk lietot,lai skropstas ātrāk ataugtu? :-)

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man arī tā bija, un atauga, pasmērē rīcineļļu, paatrinās ataugšanu ;)
08.03.2010 01:37 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man ar bija tas pats, bet es par to nesatraucos un skropstas ļoti ātri atauga, jo nebēdāju..protams palieto rīcineļļu un ja nav , tad man ieteica olīveļļu! :-)
03.03.2010 23:29 | saite | Atbildēt

+0
Nu man bieži vien nav laika visus komentus lasīt, bet šodien es te riktīgi ik pa laikam iesmeju par taviem komentāriem. Tas nozīmē, ka tev ir ne tikai laba iztēle, bet arī humora izjūta! :D
03.03.2010 20:17 | saite | Atbildēt

+0
Liidere tikai šodien? :-/ :-D :-D Man vienkārši ir laba iztēle un tad es iztēlojos un paskaidroju mazliet spilgtāk lai citi arī saprot cik traki tas ir. :-D :-D
03.03.2010 20:09 | saite | Atbildēt

+0
Bāc, Pumčik! Tu ar saviem salīdzinājumiem šodien izcelies!!! :D :D :D
03.03.2010 19:58 | saite | Atbildēt

+0
es zinu kā tas ir! :-D :-D :-D :-D vairākas reizes šejienes meitenēm to esmu teikusi, la padomā kādas būs pēc tam. :-D :-D :-D reāli izskatās pēc sivēna acīm taču. :-D :-D Nu ja lieto to rīcineļļu un būs labi, nav jau kāja- ataugs taču! :-D :-D :-D :-D
03.03.2010 19:49 | saite | Atbildēt

+0
:-D :-D iedomājos skatu :D:D:D
nu rīcineļļu palieto, katru vakaru smērē iekšā!!
03.03.2010 18:31 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)