Lasītāju blogs

09.03.2010 | cosmonaute

Beidzot tas ir klāt! Tas svaigias pavasara gaiss un saulīte. Un galvenais arā nav tas nepatīkamais slapjdarņķis! Nevaru vien sagaisīt, kad būs gana silts, lai varētu iet kāpās sauļoties. Gribas mazliet D vitamīna dabīgā veidā. :) Vakar ar draudzeni bijām bibliotēkā. Rūpīgi nosolīos sev, ka nevienu gramatu neņemšu, jo mājās vēl stāv 4 bibliotēkas...

08.03.2010 | Ginge

sakshu ar sveicienu muusu - sievieshu dienaa. ka mans virietis sodien poateica,ka pasaule ir daudz labaaka jo mes esam uz taas. tad pie taa ari pieturamies. nekaa parak aizraujosha nenotiek. dzivoju,baudu dzivi. bija man patiesam izdevies weekends. sestdien gaajam uz turku restoranu un pec tam uz teatri. tik loti patik iziet ielaas ar savu virie...

08.03.2010 | nela_6479

kandideeju uz nu jau savu 4to darba vietu.. kaa es to visu pavilkshu - ne mazaakaas nojausmas, bet,laikam,jau man ir liidz kaklam runas par to,ka kriizes laikaa nekas nav iespeejams.. ir iekshaa pieraadiit preteejo.. es pat vairs tolkam dienas neatshkjiru.sajukums ar kalendaaru.. shodien dziivoju paarlieciibaa,ka ir jau 3diena.labi,ka atjeedzos....

08.03.2010 | maz...maz

Sveiciens, jums dāmas, Starptautiskajā sieviešu dienā! :D ;-)

07.03.2010 | cosmonaute

Tā... Šī diena ir aizritējusi. Un aizritējusi ļoti mierīga un tīri patīkama. Diena , kurā mazliet relaksējos un mazliet pastrājāju. Ideāli. Šorīt beidzot sagaidīju setdienas rītu un staipījos pa gultu ilgi, ilgi! Un īstenībā brīnijos, ka esmu pamodusies tik agri no rīta (9.12!)Bet, jā.. es apdarīju rīta darbiņus un izgāju gar jūru ar savu sunīti...

07.03.2010 | Madara D

Stāsts par to kā es vakar braucu uz mājām ar taxi. Ar puisi bijām aizgājuši iekarot Rīgas klubs. Ap kādiem trijiem naktī izdomājām ka dosimies pa mājām un izsaucām taxi. Tā kā Alviks taxis ir viens no lētākajiem, tad zvanījām tam. Iekāpām pēc laika auto un pie stūres sēdēja sieviete. Pirmā pietura mums bija nepieciešaman Pļavniekos un otrā manas...

06.03.2010 | Elīna36

To, ka pavasaris ierodas ar zeptiņjūdžu zābaka platuma soļiem sapratu tikai šodien, pieejot pie sava termometra un atklājot neiedomājamos +12! Tik žēl, ka saulītē :-/ Tad mani apgaismoja sildošie saules stari un vēl viena atklāsme piemeklēja mani - man vajag dabūt pludmales čībiņas, tik ļoti aktuālajā tirkīza krāsā! Atceroties savus vakar pirkto...

06.03.2010 | spindzelite

Es tā domāju, un domāju! Tagad bieži reklamē tonālos, kuri it kā nomaskē, izskatās dabīgi, ir pat caurspīdīgi, izlīdzina ādu! Nu jā, tas viss ir jauki, BET kāpēc tad man vispār klāt to tonālo, ja viņu vispār nevar redzēt? Ja man būtu superīga āda, es tonālo tik uz svētkiem uzliktu, bet man uz sejas ir gan pumpas (jā ,arī tās nomaskēju ar korekto...

06.03.2010 | didipoga

Mans tāds jautājums. Vai kādai ir tā gadījies. Es pateicu savam draugam, ka viņš man ļoti ļoti patīk un viņš aizlidoja uz Kipru. Es tā pie sevis nodomāju. Kur viņš aizlidotu ja pateiktu, ka sāku iemīlēties viņā. Jūs to varat saprast??? :-D

05.03.2010 | smaidiigaa_santa

Gaismiņa. Kas Tev nāk prātā? Eglīšu gaismiņa? Ielas gaismiņa? Mašīnas gaismiņa? Kases aparāta gaismiņa? Saules gaismiņa? Telefona gaismiņa? Dienas gaismiņa? Radio gaismiņa? Modinātāja gaismiņa? Tik daudz gaismiņu visapkārt! Kas Tev nāk prātā? Gaismiņa! Gaismiņa, kas izstaro. Kas uzsmaida. Smaida, smaida un smaida. Gan Tev, gan man. Skaistumam. U...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits