ciw ciw visas dailjaas. es te paarak biezi vairs neiegriezos jo apzinos,ka lasit par manam attiecibam nav parak intresanti :-D bet te nu es atkall esu. nu esam sadarijushi viskautko a so laiku. piektdien gaajam pie maneeja tantes uz gimenes vakarinjaam, iepazinos atkal ar jauniem cilvekiem. taa ka esu diezgan kautriga iepazistoties ar jauniem ci...
Gribu justies kā sieviete. Gribu salkanu romantiku. Un gribu, lai man dāvina puķes! Un, lai dāvina nevis tāpēc, ka man kādi svētki, bet tāpēc, ka esmu skaista. Gribu pavasara kleitiņu un augstpapēdenes. Un gribu tā skaisti... - kā filmās, kā grāmatās. Gribu saņemt vēstuli. Īstu, uz papīra, ar roku rakstītu, ar aploksni un marku, un pasta zīmogu....
Tad nu tā, negaidu, ka kāds diži lasīs manas gudrās pārdomas, bet šodien man tiešām uznāca kaut kāds domājamais. Tad nu tā - nesaprotu, kāpēc vienmēr notiek sekojošā veidā - es satiekos ar puisi, saprotu, ka viņš man neder, vēlos visu izbeigt, bet kaut kādā veidā viņš uzspēj to izdarīt pirmais - tad nu es palieku ar garu degunu un lielu škrobi, ...
Cik dīvaini liktos, bet rīta garastāvokli bieži vien nosaka kāds laiks ir mani pamodinājis aiz loga. Un tieši tagad, kad tuvojās pavasaris ir vēlme sasparoties, nenolaist rokas. Piepildīt ilgi cerētos un nepiepildītos sapņus. Ir vēlme mainīt un mainīties. Un tas, manuprāt, ir labi, ja ir vēlēšanās tiekties uz priekšu. To visu var sākt kaut ar el...
http://www.youtube.com/watch?v=Wg_gOR9-DG4 esi stipra- nepadodies. Tev ir tiaki 20 gadi un Tu jau esi tik daudz pārdzīvojusi dēļ vīriešiem, visu laiku neīstajiem. un lūdzu tagad neesalūzti un neej atpakaļ, lai arī kādus zelta kalnus nesolītu. paskaties atpakaļ, vairums no viņiem ir solījuši tādus un šitādus zelta kalnus, bet kur viņi ir tagad? t...
Es gribu jau tagad strādāt savā specialitātē! Nu un tad, ka esmu tikai pirmā kursa studente?! :D Galvenais tacu ir vēlme, ne? :) Kaut arī katrs lielāks solis uz priekšu mani mazliet biedē, jo solis uz priekšu ir solis nezināmajā, jo nekad nevar zināt, kas būs nākotē. Tikko atcerējos, ka viena meitiete šeit bija izveidojusi diskusiju par tēmu, ka...
Dāvināt sevi - nenozīmē pārdot sevi, Gulēt blakus - nenozīmē pārgulēt, Neatriebties - nenozīmē visu piedot, Atsevišķi būt - nenozīmē nemīlēt!
Grūti noticēt, ka mēs, kas dzimuši 60-os, 70-os un 80-os gados, esam nodzīvojuši līdz šai dienai. Bērnībā mēs taču braucām mašīnās, kurām nebija drošības jostu vai gaisa spilvenu. Mūsu gultiņas bija izkrāsotas košās krāsās, kas bija ar augstu svina saturu. Nebija slepeno vāciņu zāļu pudelītēm, durvis bieži netaisījās ciet un skapji vispār nekad ...
jaasaka arii es stingru nee esmu pieteikusi vakaru eeshanaa un taa vietaa lai uzeestos pagrauzhu jeepiiti!vasara tak tuvojas ar joni un negribu izlaist savu miesu taadu ljumiigu :-D Noveelu visaam izturiibu un veiksmi ar sevis uzlaboshanu :-)
Jau otro nedēļu sēžu mājās, jo ir bronhīts... Skolā kontroldarbi gandrīz katru dienu, bet mācīties mājās pa to laiku īsti nesanāk... Vājums, nelaba dūša, temperatūra un visam klāt vēl depresija... Skatos vecos seriālus un sapņoju par režisora karjeru. Vientulība. Draugi par mani aizmirsa, pat 8. martā neviens neapsveica! :'-( Šokolāde. Dzirdēju,...