:-) Tas var izklausīties mulsinoši, bet vislaimīgākie cilvēki dzīvo tādās zemēs, par kurām jūs sākotnēji pat nebūsiet iedomājušās, ka tās varētu būt tās laimīgās vietas. Piemēram, bargā Islande un Dānija, kurās ziema ir ļoti gara vai Vācijas pilsēta Osnabrika. Tie cilvēki, kuri dzīvo siltajās zemēs un bauda sauli ik dienas ir pieraduši un neprie...
Tikko atbraucu no sava mr dzimtās pilsētas. Kā gāja?-pasakaini. Braucām,jo Russ gribēja lai es iepazīstos ar viņa tēti. Pavadijām 3 dienas viņa tēva mājās,baudijām vīnu un tēta gatavotu ēdienu pie kamīna. no rīta ceļoties gāju trenēties uz sporta zāli kuru viņš ir iekārtojis otrajā stāvā un gājām pastaigās gar ziemeļu jūru. Šodien apciemojām man...
Jau pāris dienas domas grozās ap jautājumu- sekss! Kas tur ko domāt, vajag tikai dārīt?? hm... Nav man milzīgas pieredzes, drīzāk mazas, bet neesmu arī īsti kategorijā, kura gaida īsto un tikai ar īsto. Es drīzāk vēlos atrast Savu seksualitāti, to parliecību, atbrīvotību, kuru otrs cilvēks papildina nevis piepilda. Tad nu devos meklējumos. Zinot...
pirms kadas h tiku majas no slimnicas. bija man tada ka neliela ''operacija'' ja ta to var nosaukt. iemidzinaja un ielaida manii kameru. izgulejos es dikti labi,bet tagad tik looti saap. varetu rapot pa sienam. tagad esu majas ,dzeru pretsapenes,un skatos tv. manejais sodienu panema darba brivu brauca no rita ar mani uz slimnicu,un gaidija kad a...
Uhh, uhh .. ilgi vajadzēja, lai es saņemtos un uzrakstītu manu pirmo ierakstu šajā izkratisirsniņu.lv kvadrātiņā! Tā kā darbā parādījās neliels moments, kad var uzelpot, tad nu .. pieķēros un iesāku rakstīt! Īstenībā smaga diena, šodien (pat nerunājot par to, ka ir mana vārda diena!!!)- fonā skan Radio SWH (kā jau vienmēr) un es tikai klabinu un...
Dažreiz vajag uzspļaut tam, ko domā citi. Galu galā kam tad sava dzīve tiek dzīvota? Sev vai citiem? Man liekas, ka pirmkārt sev.
Sakaraa ar to,ka mans atvalinajums ir beidzies- sonakt palieku savaa dzivoklii,bez Mr. Vinja vardi no tikko atsutitas sms raksturos vislabak,to ko es tagad jutu. ''... one night apart and we are like junkies missing our drug!''
Ko dariit tad, kad nejuuutu vairs taurentinjus veederaa,kad attieciibas liekas kaa ieradums,kaa piekershanaas!Esam kopaa jau 4 gadus!Zinu ka miilestiiba nav muuziiga,bet taa arii nevar!Gribu no miilestiibas smaidiit,uzvesties kaa mazs beerns,dariit muljkiibas,gribu vnk miilestiibu!!Visi man saka lai mees shkiramies,bet nevaru to cilveeku atlaist...
Jaa-jau atkal par attiecibam. Ir jau ir man ari citas lietas par kuram runat,bet ta ka esu sakusi par attiecibam tad ari turpinu par tam. Sodien beidzas mana pusotru nedelas ilgaa dzivosana pie Mr. isteniba juutos skumigi,jo esu tik loti pieradusi aiziet uz pilsetu,atnakt majas,taisit koledzas darbus,tad uztaisit vakarinjas un vakara sagaidit sa...
guļu mājās, slimības dēl, jau 3. nedēļu. esmu sabiedriskais cilvēks, gribu satikt sabiedrību, protams, es varu aiziet uz veikalu un tur jau arī ir kaut kādi cilvēki, bet es tik sen neesmu bijusi nevienā saviesīgā vai ne saviesīgā pasākuma. gribu atpakaļ tur kur man pienākās būt, man nepatīk ziema, gribu ātrāk vasaru. gribu uzvilkt visas jaunās k...