taspats-nekas

16.03.2010, Ginge
Jaa-jau atkal par attiecibam. Ir jau ir man ari citas lietas par kuram runat,bet ta ka esu sakusi par attiecibam tad ari turpinu par tam. Sodien beidzas mana pusotru nedelas ilgaa dzivosana pie Mr. isteniba juutos skumigi,jo esu tik loti pieradusi aiziet uz pilsetu,atnakt majas,taisit koledzas darbus,tad uztaisit vakarinjas un vakara sagaidit savejo maajaas. Pec pavakarinosanas ieritinaties zem segas uz divana un skatities Tv,runaties,smieties,dzert tejas. Jaa,nekas ipash vai aizraujosh,bet man patik. Patik,ka vakara laika vinsh vismaz 15 reizes nobuchos mani uz pieres,galvas(jo parasti mana galva ir vinja klepi)vai tas kaa vins ar pirkstu ''uzraxta'' I Love U uz manas muguras,kutinot to. bet neko darit- darbs paliek darbs. un ta ka atvalinajums ir beidzies jasak atkal dzivot sava dzivokli. Velviena lieta kura manuprat bija dikti jauka- mana Mr mamma uzraxtija vinam sms lai saudzejot un rupejoties par mani,jo es esot ipasa. (ha ha-laikam vina mani vel nepazist). Un so jutu uzpludu izauca tikai viena sms kuru es vinai uzraxtiju apsveicot maamin-dienaa. Tas nozimeja loti daudz... Hmm-kas vel? -Jauku Jums visam so dienu.

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Aaaa, nu sapratu! :-D Dīvaini "starptautiskā" māmiņdiena ir katram citā datumā! :-D :-D Tā tam nevajadzētu būt! ;-) :-D Cheeky, uz priekšu, tev izdosies! (l) :-)
16.03.2010 20:32 | saite | Atbildēt

+0
Pumcik- jup kaa sunce mineja maamindiena mums jau bija :-D Nam-nam - ;-)
Sunce- aw,liels,liels Tev paldies. smaidu. tiesam-forshi lasit ko tadu. (l)
16.03.2010 17:13 | saite | Atbildēt

+0
Pumčik, ņam ņam - māmiņdiena UK ir 14. martā! :-P
Cheeky - Tu arī esi īpaša! Un tu to ļoti labi zini, tāpēc droši cel degunu mākoņos! :)
Izskatās, ka jūsu kopā dzīvošana tā pa nopietnam varētu sākties daudz ātrāk, nekā tu pati to iedomājies! :) Kā jau es vienmēr saku - uz priekšu, cheeky - viņš IR īstais! :D
16.03.2010 17:07 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
aij, nu, galīgi forši (l) :-) un tiešām, kas tā par māmiņdienu? :-O :-D
16.03.2010 17:04 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky, kurā māmiņdienā tu apsveici sava Mr mammu? ;-) Māmiņdiena vēl nav bijusi, vai arī UK tā ir citā dienā?
16.03.2010 16:36 | saite | Atbildēt

+0
maz...maz - ja Tu taa saki (l) (s) ;-)
16.03.2010 16:30 | saite | Atbildēt

+0
maz...maz - he,paldies. priecins :-)
16.03.2010 16:22 | saite | Atbildēt

+0
hellish'iņš - hmm,nu lutinat vins mani tiesam lutina,bet tas manas aciis tiesi vinju padara ipasu :-) ;-)
anoniimais- taa vien liekas,laimiga esu loti. ;-)
16.03.2010 16:15 | saite | Atbildēt

+0
un piekrītu anonīmajai. tu esi atradusi :) kaut varbūt pāragri par to runāt, bet vismaz uz šo brīdi tā šķiet....
16.03.2010 16:14 | saite | Atbildēt

+0
man patīk jūsu bildes :) man tās liek smaidīt. un dēļ tām es vien gaidu tavus blogus :) (s)
16.03.2010 16:12 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits