Labāk slikti nekā nemaz? Es par seksu....

20.03.2010, pasaule
Jau pāris dienas domas grozās ap jautājumu- sekss! Kas tur ko domāt, vajag tikai dārīt?? hm... Nav man milzīgas pieredzes, drīzāk mazas, bet neesmu arī īsti kategorijā, kura gaida īsto un tikai ar īsto. Es drīzāk vēlos atrast Savu seksualitāti, to parliecību, atbrīvotību, kuru otrs cilvēks papildina nevis piepilda. Tad nu devos meklējumos. Zinot, ka šobrīd attiecības nevēlos, piekritu ''prieciņa'' izklaidēm, ar domu, ka varēšu ekspermentēt un meklēt kas man un kā man patīk, kā arī apgūt ķādu devu pieredzes, ko partneris uzkrājis! Kā sanāca? Esmu šobrīd pārdomās, kā ir labāk, kad seksa nav, vai piekrist uz sliktu seksu. Kāpēc slikts, jo uzticējos, ka partneris ar lielāku pieredzi un seksā man nu dien nepatīk dominēt, bet gadās arī gadījumi, kad laikam vienkārši tā dzirkstele, kas ir pirms, kaut kur izplēn, kad esam bez drēbēm un viss ir procesā, pat nevaru izskaidrot, bet pieškārieni ne tādi, kustība drīzāk traucējošas un kaut kas... domās štukoju, nu kad tas ātrāk beigsies. Un dīvainākais, ka sarunājoties, flirtējot ir tāda ķīmija, viss ir līdz brīdim, kad sākas process, tad tas viss izūd. Skaidrs man ir, ak ar šo cilvēku vairāk nemēģināšu, alikam vienkārši nesaskan, un labāk iztieku bez, nekā pēc tam ir sirdsapziņas pārmetumi, nu ko es ielaidos, ja gultā jādomā, kad ātrāk tikšu ārā! Vai jums ir bijusi ''ķīmija'' ar kādu, bet gultā viss tutū..???:)

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Loe kogu blogi, paris hea
23.01.2011 11:59 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt mazliet ne pa tēmu, bet atcerējos vienu puisi, ar kuru sarunājoties, kopā izklaidējoties utt. visu laiku bija jūtama baigā "dzirkstelīte" un flirts. :-) Simpātijas un iekāre bija abpusējas, bet nekad līdz seksam tā arī nenonācām, un labi vien ir, jo tagad uz to atskatoties, ir sajūta, ka ar to arī visas šīs patīkamās emocijas un sajūtas būtu beigušās, bet varbūt kļūdos.. :-| :-P
22.03.2010 02:42 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man tas pats, slikts sex,kas neiraisa nekaadas emocijas.. kaapeec taa, vai tieshaaam esmu f rigida? :'-(
22.03.2010 02:30 | saite | Atbildēt

+0
nu vairāk vai mazāk Tev taisnība bet nu protams tas nav viennozīmīgi par visiem. Pēc sevis spriežot- seksu vajag bieži bet labu!
21.03.2010 21:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
un te parādās mans otrais jautājums, kurā parādās parastasi steriotips par to, ak sievietēm nevajag seksu tik bieži kā vīriešiem. Manuprāt, vienkārši sievietes iziet uz kvalitāti, bet vīrieši un kvantitāti, jo uztver to kā sportu- enerģijas izlādēšana, bez jebkādas jēgas un nozīmes, galvenais, ka enerģija izlādēta.
21.03.2010 17:06 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Labāk bez seksa nekā ar sliktu seksu :)
21.03.2010 16:52 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
un ko tad izēlaties, sliktu seksu vai bez seksa, ja pie laba nav iespejas tā uzreiz tikt?
21.03.2010 16:19 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
jap, ir ta bijis
21.03.2010 15:09 | saite | Atbildēt

+0
Nu mana doma, ka es tā kā izturēju, tā kā cietos, tā kā tas sekss nebija tik svarīgs. nezinu, kas tas īsti viss bija. :-)
20.03.2010 18:11 | saite | Atbildēt

+0
nevarētu teikt, ak arī zinu, kas ir ļoti labs sekss, bet.. sliktu seksu gan laikam zinu, jo ja nav nekādas emocijas, nerunāju, ak katru reizi vajag orgasmu, bet ''trīsuļu''sajūtu gan. es laikam to sauktu par kaut kādu pieskārienu nesaderību, jo kā cilvēks man viņš patīk, kad satiekamies, tad ir trīsas un gribas, bet, pieskārieni, tieši intīmi un skūpsti, nu neizraisa nekādas emocijas. mm..
20.03.2010 18:08 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits