sonakt viena.

17.03.2010, Ginge
Sakaraa ar to,ka mans atvalinajums ir beidzies- sonakt palieku savaa dzivoklii,bez Mr. Vinja vardi no tikko atsutitas sms raksturos vislabak,to ko es tagad jutu. ''... one night apart and we are like junkies missing our drug!''

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Cheeky-maasinj` mamma man staastiija ka tu jau tikpatkaa dziivojot pie saveejaa,jo vinja tevi maz redzot :D (l)
22.03.2010 00:49 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky - nu ar prātu jau jūs varat daudz ko nolemt! :) Kad jūsu sirdis piespiedīs jūs rīkoties, tad sapratīsiet, ka mīlas lietās par prātu ir daudzkārt vienkārši jāaizmirst! :D :D
18.03.2010 11:38 | saite | Atbildēt

+0
ha ha meitenes Juus tak esat- nu par to Londonu- darba piedavajumu vins nepienema,tapec par to jau ir sen aizmirsts. par dzivosanu kopa? jau nolemam ka tagad nekur neskriesim,es gribu pabeigt koledzu un tad domat ko talak. jo vina dzivokli es negribu vakties,vins mana ari ne- gribam vaakties kopaa pilnigi jauna dzivokli,taa lai abiem viss butu jauns ne tiaki vienam taa teikt ''japielagojas'' :-) :-D
18.03.2010 01:56 | saite | Atbildēt

+0
Dolčī, par Cheeky* manas domas un likmes svārstās, jo cik atceros, tad vienā citā diskusijā viņa rakstīja, ka negribot visu sasteigt, grib pabeigt skolu un tad kopā pārcelties uz Londonu vai kur tur. :-D Bet nu 60:40 ka tomēr neizturēs un piekritīs dzīvot, kaut vai tikai 80% ( t.i. pilnīgi visas savas mantas no mājām neizvāks un šad tad paliks mājās )
17.03.2010 23:35 | saite | Atbildēt

+0
cik ilgi jūs esat cheeky kopā? (l)
17.03.2010 23:17 | saite | Atbildēt

+0
un vai cheeky pienjems uzaicinaajumu?:D :-)
17.03.2010 22:56 | saite | Atbildēt

+0
Es domāju, ka tuvākā mēneša ( t.i. aprīļa) laikā šis piedāvājums tiks izteikts no Mr puses. :-D :-D :-D
17.03.2010 22:09 | saite | Atbildēt

+0
tās dāmas labajā pusē izskatās vnk satriecošas :D:D:D
17.03.2010 15:11 | saite | Atbildēt

+0
piekriitu sunce, viirietim buutu jaasper shaads solis ;-)
17.03.2010 14:57 | saite | Atbildēt

+0
ņam ņam - vispār es arī! :D nu un tas jau būtu tikai pareizi.. ;)
17.03.2010 13:04 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits