still madly in love. nedelas nogale gajam uz klubu,katrs atseviski :D vins ar saviem draugiem,es ar savam meitenem. vakara beigaas protams bijam atkal kopaa, nenoturejamies. ha ha . vakar visu dienu nedarijam neko- vina bralis atnaca ciemos,domaaju taisit kariju,bet bija tads slinkums,ka beigas pasutijaam picu. tagad zinu vienu- vina bralis mani...
Viss. Man pietiek. Es allaž esmu teikusi, ka lai arī cik grūti šeit Latvijā klātos, es vienmēr izpēršos un uz ārzemēm peļņā nebraukšu. Palikšu saglabāt latviešus. (:-D) Bet nu pat mani spēcīgie principi sāk šķobīties. Varbūt tā tiešām ir labāk. Ja ne labāk, tad noteikti vieglāk. Protams, galvenais ir gribasspēks un tad jau visu , ko vēlas var pa...
jā, jā, es zinu, jums nepatīk lasīt čīkstulīgus ierakstus...bet es tagad sapratu, ka manā dzīvē nav tā, kā es to esmu iztēlojusies... kārtējo reizi izrādījas, ka puisis no manis vēlas tikai seksu...man viņš dikti patika...viss bija labi, bet tikai līdz brīdim...un šoreiz ar šo puisi šķita, ka būs ideāli...bet kas gan atļaus man būs laimīgai? sas...
mjaa... neesmu radusi savas problēmas izlikt, kā uz delnas. bet laikam ir pienācis brīdis, kad gars pats prasās pēc iztukšošanās. škiet, pirmais blogs- un tas pats jau depresīvs. stulbi. mans pavasaris parasti atnāk ar prieku, taureņiem vēderā- jo esmu sagaidījusi savu mīļāko. - proti- mīļāko gadalaiku. (l) šoreiz.. nezinu- sēžu un domāju. domāj...
Tā nu reiz ir. Arī šo rindu autors atceras apzinīgajā mūžā, kad tepat Latvijā bija viena "taisnība", "viena partija", "viens ģenerālsekretārs" un vēl viens kas "viens". Visi, kas aiz šiem rāmjiem - bija represējami, netika pielaisti labos amatos, reizēm bija zem dažu iestāžu uzraudzības, bet retākos gadīju...
Jau iepriekš rakstīju - tagad turpinājums. Vēlmes katram no mums ir dažādas. Vēlmes ir katram. Tiesa, tikai stiprie (stiprās!!) tās arī realizē. Šajā reizē neiegrimšu teorētiskos spriedelējumos.** Mana vēlme- saģērbties kā sievietei! Jā- patiesi. Atdzīšos: agrīnā jaunībā, kad man likās - esu tā kā saķēris "otro pusi", protams, šā iemes...
Par dažu modes tendenci... Tā teikt: a kamdēļ vīrieši nevar staigāt t.s. "sieviešu ģērbā"? Viss mums te apkārt ir relatīvs. Laikam jau no aizseniem laikiem. Šo vārdu patiesajā nozīmē. Tostarp ari brīvībā ģērbties- ... es šajā profilā (kā sagērbies) jūtos vislabāk. Bet: uz ielas gan neeju, jo esu dažās aprindās pazīstams, un mūsu līdzci...
Realitāte mēdz izrādīties savādāka. Par sevi- kopš sevi atceros, kā uzzināju, ko nozīmē vārds ''aborts'' un kāpēc tas tiek veikts, kā arī kādas sekas tas var atstāt uz sievietes veselību, vienmēr esmu bijusi pret. Vienmēr man bija licies, ka, lai nu kāda būtu situācija, bet ir iespējams uzaudzināt bērniņu un tas vienmēr nes laimi un prieku, kā a...