Vai es tagag esmu nodevēja...?

29.03.2010, cosmonaute
Viss. Man pietiek. Es allaž esmu teikusi, ka lai arī cik grūti šeit Latvijā klātos, es vienmēr izpēršos un uz ārzemēm peļņā nebraukšu. Palikšu saglabāt latviešus. (:-D) Bet nu pat mani spēcīgie principi sāk šķobīties. Varbūt tā tiešām ir labāk. Ja ne labāk, tad noteikti vieglāk. Protams, galvenais ir gribasspēks un tad jau visu , ko vēlas var panākt, par piemēru var minēt vienu no šī foruma lietotājām, kurai ir 4(!!!) darbi. Viņa ir malacis. Tad nu es sāku domāt, vai man ir par maz degsmes? Par maz optimisma? Man liekas, ka nē. Bet viss pēc kā tiecos... nāk pārāk lēni. Nē, tā laikam nevar teikt. Visam savs laiks. Ak, pareiz... ir jāizdzīvo visādas dzīves situācijas arī tās sliktās, lai spētu novērtēt labās. Bet tās sliktās eh... Kā jūs meitieši peraties pa dzīvi?

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man sakuma ari negribejas majas, nu tagad ir kaa ir. Nezinu kaa, piemeeram, anglijaa dziivojot, bet es dziivoju spaanijaa, kur viss ir manjana. Neviena nopietna cilveeka gandriiz. Jaa, labi...es dziivoju pie aafrikas, kur silts ir gandriiz visu laiku, lietus liist paaris reizes gadaa vien un saule spiid, visi smaidiigi un paartijs te ir burtiski katru dienu. Bet nu nedaudz saak apnikt taa nenopietniiba, viss jau forshi liidz briidim, kad tev vajag nopietnu lietu izdariit, bet to nav iespeejams izdariit, jo cilveeki uz to nav pieradushi. Tas attiecaas gan uz darbu, gan vispaar savstarpeejaam attieciibaam un visu paareejo :) Maijaa braukshu uz latviju uz nedeelu, apciemot vecaakus, draugus, kas veel tur palikushi, aiziet pa aarstiem visiem iespeejamajiem :)
03.04.2010 02:50 | saite | Atbildēt

+0
Ja aizbrauc tikai uz daziem menesiem un dodas atpakal uz majam ,tad to ta nejut,bet ja dzivo patstavigi "draudziga vide",tad atskiribu jut loti specigi!
02.04.2010 20:00 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man ta pat ka senai5.
biju laimiga kad tiku prom no latviskas vides, jo taja jutos slikti, depresivi. dzivojot arzemes vien gribas smaidit vairak del tiem forsajiem cilvekiem, bet LV tikai negativais vien.
01.04.2010 22:30 | saite | Atbildēt

+0
sena5 Tev nemaz nepietrūka latviskās vides, radi, draugi? :(
30.03.2010 17:21 | saite | Atbildēt

+0
kad biju prom, man tieshi otradi, nekas nepietrukst, bet tagad kad visi prom un es te :-/
30.03.2010 12:37 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man loti pietrukst ta pasedesana kafejnicinas un paklacosanas meitenu starpa!
30.03.2010 03:42 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Arii es jau kaadu laicinju dziivoju pa aarzemeem..Pietruukst dikt gjimenes, draugu, pat pastaigaashanas pa Rimi:D Bet esmu paspeejusi jau iepaziities te ar cilveekiem..Dziiveiet uz priekshu, mainaas..:) Un, ja kko sanaak zaudeet, daudz sanaak arii ieguut:)
30.03.2010 03:30 | saite | Atbildēt

+0
Paldies Heartkiller!Tev tik daudz taisnibas!Es tomer varu teikt ,ka viegli nav but prom no majam ,ierastas dzives,veciem labiem draugiem utt
30.03.2010 02:13 | saite | Atbildēt

+0
Neesi nodevēja.
Tas ir tikai saprotami,ja cilvēks vēlas dzīvot normāli un strādāt normāli.
Nekad neesmu nosodījusi tos,kas dodas prom.Un izskatās,ka valsts politika pat dara visu,lai veicinātu aizbraukšanu.
30.03.2010 00:12 | saite | Atbildēt

+0
Kaut kur loti pareizi!!!Viss atkarigs no pasa cilveka !Ir jabut loti ,loti stipram!
29.03.2010 17:58 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits