Lasītāju blogs

07.04.2010 | elliinna

Tas ir tik stulibi!! Bet tā ir balta patiesība. Piedzīvoju dzīvē tādu mirkli, kad nesapratu kāpēc (tagad jau bijušais)Y puisis turējējās pie manis kā sūds pie rata. Atbilde ir ļoti vienkārša- jo es izturējos pret vinu ļoti vēsi. Laikam viņam patik šāda sajūta, ka varu vinu pazemot un nolikt pie vietas kā tādu mazo ezīti.Es pret šo cilvēku ļoti r...

06.04.2010 | Ginge

love your figure, face, the way you speak, the way you sleep, love when you are at my house and i have you to come home to, love that you look so great but dont have an ego about it, love that you get my sense of humour, put up with my arrogance, faults, love how excited you get about shoes, clothes, that you know what im thinking and i dont hav...

06.04.2010 | anastasijs

Drosmīga Dāma - kāda - uzvilktu arī šādas ZEĶES? :-O

06.04.2010 | olgastar

sveikas! :) Nju jau otro nedeelju dziivojos pa Vaaciju.. (l) blakus 3 beerninji, kurus pieskatu, un vinji man ir tik miilji un fooorshi! :) bet ir arii miinusi-rrr, Vaacija, vaacu valoda-neko nesaprotu :-D liekas,ka taa valoda man smadzeni eed nost,kad kaads saak sarunaaties vaaciski :-P zinu,liekas stulbi,bet taa ir.! un ja kaads ko man paprasa...

05.04.2010 | Ginge

pēc superīgi pavadīām brīvdienām smaids ir apakaļ. mans superīgais ''zaķis'' izperēja man lielu šokolādes olu ar manu vārdu uz tās :D neskatoties uz to ka esam arzemēs,un viņiem ar to svetku svinēšanu tā pašvaki mums bija gan rosols gan mājās cepts ābolrausis,vāritas olas,olu ripināšana un ''kaušanās'' ar tām. manējais piedzīvoja Lieldienas lv g...

04.04.2010 | maz...maz

Gailītim raibas olas, Kurmītim iepelēkaas, Vai bij baltas, vai bij melnas, - ka tik lepni karājās! Pavasarīgi un saulaini sveicieni Lieldienās! :) Šodien tā uzmanīgāk ar olām :D neiegrābjaties vecās ;)

03.04.2010 | Ginge

jau 3sho dienu. itka censos neizradit bet jau otro nakti iemiegu raudot. no kaa? pats stulbakais ir tas ka tam itkaa nav iemesla. ha ha . pati zinu ka jasanjemas. tagad savedu sevi kartiba,sapucejos un gaidu majaas savejo (aizgaja uz zaali). driz ciemos brauks draugi,skatisimies futbolu ha ha. jasanjemas un jarada visiem smaids- i can do it. ehh...

02.04.2010 | maz...maz

pirms kāda laika dažas meitenes pa vasaru vēlējās doties strādāt uz ārzemēm. un lai drošāk būtu tad visas kopā. kā tad būs? jūs jau meklējat darbu? es šodien pētīju piedāvājumus, bet nekas spīdošs!

02.04.2010 | anastasijs

BET: kaislības prasa zināmu izturību, kas būs ļoti nepieciešama ikdienai. Lai uzbruku (a bet - vai tad vajadzīgs kaut kur uzbrukt? labāk jau skaisti un silti sadzīvot ar apkārtējo sabiedrību). Bet karadarbības praksē ir zināms jēdziens - pārgrupēšanās. It kā kluss laiks/ kas sakrīt ar patreizējām Lieldienām/ bet ... arī tad, ja uz āru "neka...

01.04.2010 | maz...maz

vakar mani sašokēja mana ginekoloģe. vakar biju uz ikgadējo apskati pie viņas. brīdī, kad sēdēju uz krēsla, viņa man uzdeva jautājumu, vai es tuvākajā laikā neplānoju pie viņas biežāk nākt. domāju, ka viņa man cenšas pārmest to, ka es tikai gadā reizi pārbaudos. es nedaudz samulsusi teicu, ja jau ir vajadzība, tad jau varu arī biežāk atnākt. bet...