pozitīvisms ir atpakaļ

05.04.2010, Ginge
pēc superīgi pavadīām brīvdienām smaids ir apakaļ. mans superīgais ''zaķis'' izperēja man lielu šokolādes olu ar manu vārdu uz tās :D neskatoties uz to ka esam arzemēs,un viņiem ar to svetku svinēšanu tā pašvaki mums bija gan rosols gan mājās cepts ābolrausis,vāritas olas,olu ripināšana un ''kaušanās'' ar tām. manējais piedzīvoja Lieldienas lv gaumē. gājām garā,ģimeniskā pastaigā pa parku un vnk baudijām saulaino dienu. viņš bija sajūsmā,lai arī viņam ģimene ir ļoti tuva.viņš atdzina ka nevar atcerēies kad pēdejo reizi ko tādu bija darijis. (l) man prieks ,ka viņam prieks (l) bildee es ar diviem saviem pašiem foršākajiem vīrieshiem- Russelu un tēti. ja man butu izvēle turēu klēpī savu trešo mīļāko (mazo vīrieti) -māsas dēliņu,manu krustdēlu.

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
visticamaak ka ta arii darishu :D
06.04.2010 14:48 | saite | Atbildēt

+0
tad pašai jāuztaisa riktīgi jāņi :D
06.04.2010 04:03 | saite | Atbildēt

+0
itaalija- ha ha gan jau tiksim lidz lv kadu gadu (ja busi tik ilgi kopa) ha ha. nezinu vai kaads mums dos briivaas dienas kkadu latviesu svetku deel :D man vel iedotu,bet vinjam gan nee :-D
06.04.2010 02:34 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
a jūs ar lidmašīnu aizlidojiet no tuvākās lidostas, līdz straumēnu tuvākajai lidostai, nebūs jākratās mašīnā, un domāju nav dārgi, aizlidot uz Īriju tak ar maksā aptuveni 15Eiro :-D
06.04.2010 02:28 | saite | Atbildēt

+0
es zinu ka sraumeenos uk svin,bet tas daudz par talu no mums. buuu kkur skotijaa-butu cita runa :-D
06.04.2010 01:43 | saite | Atbildēt

+0
jameklē tur pat kāda latviešu grupiņa, kur svin jāņus :) Īrija točna ir viena grupiņa, kur svin pēc visām latviešu tradīcijām
06.04.2010 01:26 | saite | Atbildēt

+0
jaa par jaanjiem jau tika pastastiits,sogad gan netiksim bet kas zin varbuut kadu citu gadu :-D
06.04.2010 01:18 | saite | Atbildēt

+0
man liels prieks, ka pozitīvisms ir atgriezies pie tevis :)
savu Mr iepazīstināji ar vienu no latviešu jaukāko tradīciju :) un nebrīnos, ka viņš ir sajūsmā :) tagad vien tev atliek iepazīstināt ar Jāņu tradīcijām :)
06.04.2010 01:15 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits