īsti jēgas jau nav šim blogam

01.04.2010, maz...maz
vakar mani sašokēja mana ginekoloģe. vakar biju uz ikgadējo apskati pie viņas. brīdī, kad sēdēju uz krēsla, viņa man uzdeva jautājumu, vai es tuvākajā laikā neplānoju pie viņas biežāk nākt. domāju, ka viņa man cenšas pārmest to, ka es tikai gadā reizi pārbaudos. es nedaudz samulsusi teicu, ja jau ir vajadzība, tad jau varu arī biežāk atnākt. bet tad viņa teica-"Tu vēl neplāno palikt stāvoklī?!" kooooooooo?! nē...es bļāvu pa visu kabinetu :D viņa teica, ka laiks jau domāt par to...wtf? man ir tikai vēl 20 gadi. nav ko steigties... un vispār vai man vienīgajai šķiet, ka jaunajā Cosmopoliten numurā, pie atzīstas meitenes stāsts "Dārgais kostīms" nav plaģiāts? jo tieši tā pat bija Linetei no "Bīstamās mājsaimnieces".

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man tā bilde ļoti patīk :D
02.04.2010 21:17 | saite | Atbildēt

+0
Ta bilde ,kuru tu esi pielikusi pie rakstina ir tiesam ....!
02.04.2010 20:50 | saite | Atbildēt

+0
Absolūti nepiekrītu domai - ka "nu reiz nav tās jēgas".
02.04.2010 13:59 | saite | Atbildēt

+0
nju labi, var izdomāt, bet nevis no filmas paņemt :D
01.04.2010 23:36 | saite | Atbildēt

+0
Jā jā jā, man ar tā šķita , izlasīju un man bija tāda sajūta - Pag pag pag kurā seriālā es šito esmu redzējusi !! Nu vot tu man atgādināji :-D :-D Kā viņa tur meiģināja slēpt un piegāja kolēģe un norāva to birku :-D :-D
01.04.2010 22:53 | saite | Atbildēt

+0
nu bet tak daudzas fantazē un raksta savus stāstiņusm kaut kur dzirdētus un lasītus! :D:D:D es šad tad arī :D
01.04.2010 22:43 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man ari besii shie jautaajumi.. varbuut es nemaz beernus neveelos visppar.. pff.. (e) (e) (e) (e)
01.04.2010 21:51 | saite | Atbildēt

+0
nē, viņa ļoti labi zina manu vecumu :D
01.04.2010 21:37 | saite | Atbildēt

+0
hehehe, varbūt viņa nepievērsa uzmanību tavam vecumam :-D varbūt viņa grib veicināt savu pakalpojumu noietu. :-D :-D :-D :-D
01.04.2010 21:29 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits