Pārdomas par tonālo!

06.03.2010, spindzelite
Es tā domāju, un domāju! Tagad bieži reklamē tonālos, kuri it kā nomaskē, izskatās dabīgi, ir pat caurspīdīgi, izlīdzina ādu! Nu jā, tas viss ir jauki, BET kāpēc tad man vispār klāt to tonālo, ja viņu vispār nevar redzēt? Ja man būtu superīga āda, es tonālo tik uz svētkiem uzliktu, bet man uz sejas ir gan pumpas (jā ,arī tās nomaskēju ar korektoru), gan vasaras raibumi. Es vēlos vieglu tonālo, bet arī, kas nomaskētu manas nepilnības. Tagad paskatoties reklāmas rullīti jaunajam tonālajam krēmam, kā viņš tiek uzklāts uz modeles skaistās sejas ādas. Nekāda dižā atšķirība, jo viņa arī bez tonālā izskatījās apburoši! Un ko tad viņš dotu manai sejas ādai? Neko īpašu, tikai patīkamu sejas toni. Dalāties arī ar savām pārdomām, ieteikumiem! :-)

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Piekrītu, Max Factor ir ļoti laba kosmētika :)
08.03.2010 03:16 | saite | Atbildēt

+0
Kas vainas vasarasraibumiem? Es gan neko nezieķēju, jo uzskatu, ka vasarasraibumi ir dabas dots skaistums nevis porās saspiestais tonālais ar netīri brūnu vai oranžu nokrāsu... :-/
08.03.2010 02:42 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Mans favorits ir loreal roll'on true match, tas ar to rulliti. Ideals,klajas plani,un paslepj wisu ko wajag paslept ;)
07.03.2010 18:15 | saite | Atbildēt

+0
Es aizvakar nopirku Loreal Mat Morphose. Tieši tāds kā reklamē. Tā kā man tikai nedaudz ādas nepilnību ir, tad uzklāju pavisam maz. Draudzene pamēģināja uzklāt vairāk šo tonālo (viņai ir vasaras raibumi), un nomaskēja gandrīz pilnībā. :)
07.03.2010 12:32 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
pamēģini Max Factor, nebūsi vīlusies :-) bet par tiem "caurspīdīgajiem" - no pieredzes saku, ka viņi ir šķidri (uz ūdens bāzes), tāpēc jau arī caurspīdīgi un neko nenomaskē. it sevišķi loreal...
06.03.2010 22:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tie tonālie nav caurspīdīgi, viņi vienkārši nomaskē sejas ādas nepilnības un izskatās dabīgi (t.i tā, kādai tavai sejai būtu jāizskatās, ja tev nebūtu šo ādas nepilnību). Nu ja man būtu ideāla āda, es arī, protams, ka tonālo neliktu.
Dažus tonālos, ja uzklāj, reāli var redzēt, ka tev viņš ir, citus- mazāk.
06.03.2010 22:01 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)