mana atkarība

26.02.2010, fire
Labrīt! :) Klusums nav attaisnojams ne ar ko, tāpēc par to šoreiz nerunāšu.. Mani uztrauc kāda cita lieta! Esmu sapratusi, ka man ir atkarība.. Un tā nav ne alkohols, ne cigaretes, ne narkotikas, ne sekss.. Tā ir cita veida atkarība! Atkarība no flirta! Jā, atzīstu, man patīk flirtēt un godīgi sakot, laikam no tā mani nespēj atturēt nekas! Man ir nepieciešams flirtēt ar izskatīgiem vīriešiem - iepazīties, saņemt uzmanības apliecinājumus, spēlēt vārdu spēles, ļauties uzmanībai, nedomājot ne par ko.. Man patīk divdomīgas atbildes uz jautājumiem, man patīk dzirksteles acīs, kad saproti, ka vēl mazliet tuvāk un jūsu starpā būs skūpsts.. Man patīk tas strāvas starojums, kas ir starp cilvēkiem, kuriem ir jūtu ķīmija... Man vienkārši tas patīk un es nespēju no tā sevi atturēt.. Sākumā man tas likās dīvaini, šķita, ka es pārkāpju robežu, kuru nedrīkstētu, bet tad pār mani nāca atklāsme, ka patiesībā MANA robeža ir nedaudz tālāk un to es neesmu gatava un arī negribu pārkāpt.. :) Jūs teiksiet - tas nav nekas slikts? Es iebildīšu.. Tas būtu normāli, ja man nebūtu attiecību, bet man tās ir! Un tagad uz priekšu - pasakiet, ka es esmu slikta un krāpju savu otru pusi.. Zinu, ka daudzas no jums neko tādu nedarītu.. Bet - ko man darīt ar savu atkarību? Vai viegli ir atmest smēķēšanu? Vai viegli ir atteikties no alkohola lietošanas tusiņos? Tikai tur ļaunums tiek nodarīts cilvēka veselībai.. Bet šeit.. ?? :-/

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Par ko tur uztraukties, viss taču ir kārtībā :)
Tu izbaudi savu dzīvi, un dari to, kas Tev patīk.. Nevajag domāt, ka tā ir krāpšana, tas taču mūsdienās vairs nav nekas šausmīgs - flirts. Tu jau neguli ar tiem vīriešiem. Nomierinies, varu derēt, ka tāpat ir katrai desmitajai sievietei :D (arī man) :)
02.03.2010 20:13 | saite | Atbildēt

+0
es tevi saprotu, bet es drīzāk esmu atkarīga no puišu sabiedrības :D un tā flirtēšana nāk dabiski. kad necenšos, tad sanāk, kad cenšos, tad nesanāk.
27.02.2010 00:57 | saite | Atbildēt

+0
juu, šii arī ir mana slimība. iespējams, ka tas liecina par kaut kādu nepārliecinātību, Tevi nenovērtētu attiecībās.. Es flitēju reizēm tā, ka pašai kauns paliek, bet man to nemaz negribās laikam "ārstēt."
26.02.2010 13:55 | saite | Atbildēt

+0
ja jau tālāk par nevainīgu flirtu neiet, tad par krāpšanu to īsti uzskatīt nevar. un, ja tu to nedari sava mīļotā vīrieša klātbūtnē un viņš to neredz/nejūt/nemana, tad domāju, ka pārāk lielu postu attiecībām tas izdarīt nevar :) tu jūties laimīga, viņš jūtas laimīgs no tā, ka tu esi laimīga un visiem viss ir labi :-D
vienīgi, varbūt jāpiedomā pie tā, ka tas nav vienīgais veids, kā celt sev pašapziņu!? tad arī būs vieglāk atmest :-D
26.02.2010 12:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)