viss un nekas

03.03.2010, Ginge
ciw ciw sen neredzētās dāmas. kadu laiku nesu raxtijusi,jo likās ka es ar tiem saviem stastiem jums esu apnikusi. bet te nu es atkal esu. visu siiki un smalki neatstāstīšu,bet varu pateikt ,ka ar Mr veljoprojam esam laimigi kopā. baudam mirkļus kuri mums doti. sestdien ejam uz restoranu un teatri- bus man iemesls sapuceties ha ha. pa koledzu iet traki. saspringums pamatiigs.bet bija kas pozitiivs arii- sektora menidzere panjema manu portfolio lai paraditu fashion un textil kursam,lai njemot piemeru no maniem darbiem . tas taa bik uzlaboja gariigo :-) ar veselibu- vel joprojam mokos bet turos. uzlika mani uz menesha ilgu antibiotiku kursa. bik vieglak ir bet veljoprojam dzivoju saapees . bet bus labi. shodien biju pie friziera :-D paliku vel blondāka ha ha . :-D re ku bilde

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Ronja- jup es pa skotu zemeem dzivojos. tieshi pie Ziemeljuuras :-)
04.03.2010 15:19 | saite | Atbildēt

+0
nu skaisti :)
un prieks par Tevi :)
Cheeky,kur tu tagad atrodies,Skotijā? :)
vnk es te vasarā plānoju ekonomisko ceļojumu! :)
04.03.2010 15:12 | saite | Atbildēt

+0
paldies daamas :-)
03.03.2010 18:49 | saite | Atbildēt

+0
Nju jā, jo tās ir antibiotikas :( Bet nu cerams, paliks Tev labāk! ;-)
03.03.2010 14:31 | saite | Atbildēt

+0
glīti :-)
03.03.2010 12:52 | saite | Atbildēt

+0
eu, baigi smuki :-)
03.03.2010 11:52 | saite | Atbildēt

+0
palies piparkuucinj. :-)
menesis par traku?- ir. bet loti retos gaijumos vinji pielauj shau veidu. dod mazaku devu bet ilgstoshi. ;-)
03.03.2010 02:39 | saite | Atbildēt

+0
Prieks,ka Tev viss okey ar MR. ;)
Tad lai veicas koledžā. :-) Mēensi antibiotika sdzersi, tas nav par traku..! :-( P.S. skaisti mati :-)
03.03.2010 02:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)