Tik ļoti priecīga.

06.02.2010, Ginge
sakšu ar to,ka nezinu,kas man vakar bija uznacis,biju ļoti,ļoti,ļoti sliktā garīgā.biju pārgurusi,nostresojusies,bedigā vienā reizē. viss man kaitināja un gribējās raudāt pilnigi bez iemesla,pat sapukstēju uz savu mr par to,ka viņš apēda manu bontī :D (ku var atrast tik muļķīgu iemeslu lai uz kadu pukstētu?). palīdu ātri zem segas un gulēju. mans mr pielida man blakus un ļoti cieši apskāva,paprasija vai ir kas ko viņš var darit lai uzlabotu man garigo,es pakratiju galvu ,ka nē. tad viņš paprasija vai ir kads noteikts iemesls kapec tāda es,atkal pakratiju galvu. viņš pateica,ka labi,jo tad no rita viss bus labi. visu nakti noturēja mani savos apskāvienos,pat tad kad mēģināju ''izmukt''. no rita pieceļoties pirmais ,ko viņš paprasija- vai jutos labāk. es nomurmināju,ka esu pārak miegaina lai pateiktu. kad viņš aizgaja uz darbu es vel stundiņu pagulēju un piecēlos tiešām daudz labākā garīgā. diena bija ļoti ļoti aizņemta,tapec jau bridināju,ka neuztaisišu vakariņas. atnākot mājās no darba mani gaidija vakariņas. paštaisita vnk super garšīga pica,mans mīļākais saldais ēdiens un vīns. + dāvana. džemperis no mana mīļākā veikala kura neieperkos parak bieži jo viss ir parak dārgs. es nezinu kā bet vņš ir atradis ideālo džemperi. visu laiku tādu meklēju.kko siltu,smuku. cik reizes jau biju gajusi cauri visiem veikaliembet visi džemperi ar kapučiem bija man līdz nabai :-D bet es gribeju kko garu. un viņš ir atradis idealo- smuks krāsu salikums,garš,kapucis ar paaugstinato kakliņu. laikam ko mēģinu pateikt-mans vīrietis zin manu gaumi. pazīst mani un cheeky tagad sez un smaida. nejau par matrealo ,bet moraalo ieguvumu. ceru ka jums bus super jauks shis piektdienas vakars un tikpat jauks weekends :) (l) (l) (l) bilde tāda jo ari Tur biju diki prieciga

Komentāri [24]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ronja- pozitivisms ta ir mana atslega uz daudz ko. man tiesam pietiek negativisma,tapec jaa- esu pozitivi,smaidoshi kaitinosha,salkana un iespejams naiva. bet es shis lietas raxtu no sirds,jo baudu savu attiecibu katru minuti. pat tagad sezam abi aperushies vinsh skatas arsenals sp'eli (kura jaatdzist vinji zaudee) es raxtu blogu kuraa meitenes atklaj ka esu parak ''salda'' bet es tikunta smaidu- jo baudu to ka tada varu but. baudu to ka varu smaidit jo jutos laimiga,nevis pukstet,lamaties par katru sikumu. (l)
07.02.2010 22:08 | saite | Atbildēt

+0
man ar ne ļoti patīk,bet patīk un dažreiz uzspēlēju :)
un jā par blogiem..ja cilvēks raksta blogos tad tie var dažādi gan negatīvi un salgani :) cilvēki jau dazādi un lai skauž kādai,tas ir normāli.mēs katra savu laimi dabūsim un ja kāda jūtās nelaimīga tikai tāpēc,ka viņām nav tādas attiecības kā ceeky tad atvainojiet dāmas jūs neredzat vel skaistas un labas lietas bez attiecībām :)
07.02.2010 21:28 | saite | Atbildēt

+0
ha ha- Hellish nav man kam tadam pacietiba :-D ja nu vienigi salikshu visus blogus kopa,ielikshu vakos un pateikshu ka taa ir grāmata :-D (l)
07.02.2010 19:28 | saite | Atbildēt

+0
nu karoče, tas vari sākt rakstīt grāmatu :D:D:D
07.02.2010 19:21 | saite | Atbildēt

+0
jup- tas ka viss kartiba man nav bijis nemazako šaubu :D ja kadam nepatik pozitivisms- nekas,te pietiek ari negativisms ;-)
07.02.2010 18:29 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu ok, tad jau viss kārtībā :-)
07.02.2010 18:27 | saite | Atbildēt

+0
x - neņemu ljaunaa. paldies. tagad zinu ar ko rēķinaties. nu katra ziņā ja kkas tiek publicēts,tad nekas raxtu tikai patiesibu un manu vardu tapat viņi nepublicets,jo nezina. mani blogi ir pozitīv ,ja tiktu publiceti tad butu viens pozitīvs raxts. :-D
07.02.2010 18:25 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Iespējams, palaidi garām to diskusiju, kur Anda Bīriņa rastīja, ka var gan cosmo visu publicēt, arī no blogiem, ne tikai diskusijām :) A.Bīriņa "Lūdzu, ņemiet turpmāk vērā, ka Cosmopolitan ir tiesīgs jebkuru informāciju no interneta lapas diskusijām un publiskajiem komentāriem jebkurā brīdī pārpublicēt žurnālā bez diskusiju dalībnieku atļaujas."
Uz ņam ņam jautājumu "hmm..un blogos rakstīto jūs arī varat tā vienkārši ņemt un likt žurnālā vai arī tāds noteikums nav?"
A.Bīriņa atbildēja "ņam ņam: Jā, varam. Tas taču ir tikai loģiski, jo šis ir žurnāla Cosmopolitan portāls. Informācija, ko Tu publicē savā blogā, ir publiski pieejama visiem, arī mums, žurnāla darbiniekiem, kuri portālā izlasīto drīkst citēt žurnālā."
Visa diskusija ir sadaļā Par cosmo > Cosmo čats un žurnāls :)
Ne jau visi, kas te lasa kaut ko raksta. Nevajag rakstīt, lai noskaustu, pietiek ar domām vien :(
Protams, tā nav mana darīšana, Tava izvēle kā darīt :) Man arī neskauž nekas, jo pašai ir superīgas attiecības un sajūtas līdzīgas Tavējām pat joprojām pēc daudziem kopābūšanas gadiem, bet no noskaušanas baidos.
Neņem ļaunā, es neko sliktu nevēlu :)
07.02.2010 18:21 | saite | Atbildēt

+0
hellish- zinu ka trv neskauž. jā iespejams salkani,bet kapec lai es raxtitu sliktas lietas? attiecibas ir viena pozitiva lieta mana dzive,par to ari raxtu. varetu jau raxtit sliktas lietas- par to kaa man ir vnk shausmigs stres sakara ar diploma shovu,darbu bet es to neraxtu,jo pietiek negativisms ;) 8-)
07.02.2010 18:15 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
07.02.2010 18:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits