O.L.O.L

28.01.2010, s_r
Tas nav ne seriāls, ne filma, ne šovs, ne raidījums. Tā ir patiesa dzīve, ko vadām paši mēs. Lai cik smagi nav, toties ir arī laimīgas beigas visam sliktajam. Ja savu dzīvi svārstīsi un nesakārtosi, nomirsi kā sapuvis sīpols, bet, ja sakārtosi - tava dzīve būs skaista ar skaistām beigām! Mīlestība dzīvē ir dota, lai mēs smaidītu un justos laimīgi. Kad sirdī ir mīlestība, mēs smaidam, un smaids liek mums justies laimīgiem.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Mīlestība ir tikai viena. Un to nedrīkst sasmērēt! :-)
29.01.2010 21:35 | saite | Atbildēt

+0
Nekrītat panikā,meitenes! ;-) Savu dzīvi var sakārtot, kaut vai bezgalākrīze kabatā. Jūs domājat, ka nauda padarīs Jūsu dzīvi laimīgu? Tā apmierinās Jūsu vajadzības. Ja vairāk runāsi par savām nelaimēm, vienmēr iekritīsi depresijā, tad arvien vairāk tās vairosies!
Es biju depresijā,liekais cilvēks uz pasaules. bet viendien es sev pajautāju, vai esmu pelnījusi visu to slikto uzvelt sev? Izveido savu kolāžu dzīvē. tas palīdz. Esmu atmetusi smēķēšanu, dzeršanu.. dodies uz tusiņiem(dzeru tikai sulas), iepazīstos ar jauniem draugiem, lasu daudz grāmatas, un smaidu dzīvē. Man nav vajadzīga milzīga bagātība. Vienkārši esi līdzvērtīga. Palīdz citiem, esi laba, un dzīve tev arī būs skaista!
29.01.2010 21:33 | saite | Atbildēt

+0
Es atkal nesaprotu, kā tās abas rindkopas var apvienot.. Katrā ziņā, nebūt ne vienmēr.
Sakārto dzīvi - ok, forši. Un, ja mīlestība ir pieejama tikai tad, ja dzīve ir nesakārtota?
29.01.2010 02:28 | saite | Atbildēt

+0
Jā,mani arī tas interesētu! kā gan tu vari justies priecīgs,ja nelaimes pašas tevi atrod,kaut tu pēc viņām nesauc!
28.01.2010 23:28 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Kā var sakārtot savu dzīvi cilvēks, kuram nelaimes nelaimei galā, lai cik ļoti censtos domāt un uztvert dzīvi pozitīvi vienmēr kaut kas slikts notiek?! (t)
28.01.2010 23:13 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits