Lasītāju blogs

31.08.2010 | karaliene26

Nu tad taa... Nu jau mans 1.5 meenesi garais atvaljinajums ir garaam :) un esmu atgriezusies atpakalj darbaa... bet kkaadu mistisku apstaaklju deelj netiku iekshaa savaa kontaa kaa rezultaataa nevareeju izlikt nedz savus jautajaumus nedz domas uz shii virtuaalaa papiira...:) Visu pirmaam kaartaam.. atvaljinaajumu uzsaaku ieksh LV... pirmaa nedee...

30.08.2010 | SātanaMazaisPalīgs

Vakardienas notikumu iespaidā šorīt pamodos atkal ne savā ādā. Ieslēdzu mūziku un pirmā atskan dziesma, kurai agrāk nebiju pievērsusi vērību, bet šorīt tā piesaistīja manu uzmanību, jo vārdi tik precīzi attaino manas šībrīža izjūtas un dialogu ar sevi. He was the one for me He made me feel alright Now everything's gone wrong We where so tight He...

30.08.2010 | taste

Nezinu, varbuut kaadai liidziigi ir gadiijies, bet es vnk nezinu,kur likties, ko domaat... Attieciibas mums jau 4 gadus( ja tas var nosaukt par attieciibaam), vieni vieniigi striidi par pilniigi neko, bet kad nav striidu tad viss vnk ideaali. Es vnk netieku ar sevi skaidriibaa vai tas ir stulbs pieradums vai liela miila (e) Saapiigi jebkuraa gad...

28.08.2010 | Ginge

im in love with my boyfriend. no riita,kad vinsh mani maigi apskauj,noskupsta un iechuks ausii '' i love u pickle''... kad vinsh iet ara no dzivokla un noskupsta mani uz atvadam,aiziet lidz durvim un atgriezas lai iedotu velvienu buchu.. pa dienu kad vinsh man atsuta email lai pateiktu, ka vinsh zina kura ir vinja dienas visnepatikamaka dala - r...

26.08.2010 | runaway

tēja, gulta un filmas- ierasti. tomēr zinu, ka tas drīz vien beigsies, jo saņemšu kārtējo sms no kaimiņa, ka viņš mani gribot tieši tagad. gandrīz katru vakaru eju pie viņa un gandrīz katru nakti atgriežos savā dzīvoklī viena, ar iebružātu sirdi un salauztām vēlmēm. varbūt par daudz es prasu, bet reizēm tik ļoti gribētos pamosties viņa apskāvien...

26.08.2010 | sofy

Vakar,aizbraucot pie māsas uz mazpilsētu, ārpus Rīgas..pašā vakarā sapratu,ka nevēlos palikt pa nakti,bet doties uz savu plašo gultu, pie sava vīrieša..tā kā māsas vīrs vēl bija darbā(kas parasti mani ved šo gabaliņu līdz AO)..tad nu bija jāmēro ceļš līdz autoostai apm 4km ar kājām, vienai pašai..no sākuma uzzvanīju savam draugam, ar ko norunājo...

25.08.2010 | signorina

kad biju maziņa, biju baigā romantiķe, lūk pierādījums- daži mani 7., 8. klases dzejoļi, kurus, kārtojot skapi, uzraku vecajā dzejoļu kladē (man tādas bijušas kādas desmit). :D salkani, bet tomēr... :D ***Tu man esi tik tālu, kā saule pie debess, Es pastiepju roku, lai satvertu tevi Bet sauli jau nenoķersi... Tik vien tavs spožums skar mani, Man...

24.08.2010 | Viktorija Priede

Sveikas, Vai kādas nezin kur var iegādāties st. moriz paštonējošo un par kādām cenām?? :-) ;-)

24.08.2010 | Kristiāna Vasariņa

Es šeit esmu jauniņā un šis ir mans pirmais bloga ieraksts. Šo nedēļas nogali pavadīju pie māsīcas, ar viņas vācu draudzeni kas te pavadīs veselu gadu lai iemācītos latviešu valodu. Mēs aizbraucām uz Rīgas svetkiem, dzērām plūmju kokteiļus un skatījāmies trakos pilotus. Mājās, pēc tam, riktīgi pieēdāmies, pēc tam arī paēdām vēl Lido, un aizbrauc...

24.08.2010 | buxiic

Tik ilgi tas mani smacēja... Nevarēju neko pateikt... Biju, kā iesprostota būrī, netiku ārā un kamols kaklā visu laiku smacēja... :'-( Bet laikam jau esmu daudzmaz sākusi samierināties un veseļoties... sāku elpot, jo galu galā esmu nolēmusi atklāt dažas(uzsveru DAŽAS!) kārtis no tā, kas pēdējā laikā notiek... Dzīvoju vairākus gadus attiecībās ar...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits