tad nu taa,bija paredzets,ka so nedelas nogali mums bus pasakums ar rassela darbu,tad nu es protams gaaju pirkt jaunu kleitu. atradu vnk idealu. melnu,bez vienas rokas,otra roka no loti gaisiga auduma izskatas pec sparna kad roku iztaisno. pati kleitinja uzspileta uz auguma,isa. nu karoch -ideala. piepirku klat lielus auskarus no melnas,tumshi z...
Viņa raud. Asaras kā stikli pār vaigu veļas Un tad pienāk rīts Viņa atver acis un ceļas. Laiks nemēdz gaidīt, Ir jāiet uz priekšu Viņai vajagot smaidīt, Lai citiem nebojātu dienu. Atver skapi un izvēlas masku. Šodien lelle vai klauns?! Tad uzlīmē mākslīgo smaidu Viņai iekšēji kauns. Bet nav laika - ir jāiet. Pa plastmasa zāli Pretī halogēna saul...
chavinjas!! shii vasara ir neticami aatri paskreejusi un neticami laba sanaakusi!! Tagad taa seezhu un domaaju, ko esmu ieguvusi shajaa vasaraa,un ko veeel tikai veeleetos ieguut!! Shii vasara iisteniibaa bijusi vissaulainaakaa manaaas ieksheejaas domaas, ne tikai peec laikapstaakljiem! Shovasar man bija un veeljoprojaam ir blakus tieshi tie cil...
Iluta Lāce un Vienotība aicina TEVI uz sarunu "Lai nepazustu attiecībās/ partnerattiecībās" 24. augustā Daudzās Latvijas ģimenēs pastāv vardarbīgas attiecības, kur vīrietis regulāri vai nu piekauj, vai arī citādi un finansiāli, jo īpaši šī brīža situācijā pazemo sievieti un bērnus. Vairākās valstīs ir atsevišķi likumi, lai novērstu var...
ja kads prasitu ka es sodien jutos teiktu lieliski ,bet tad es melotu sev,jo patiesiba es jutos drausmigi slikti tikai to neviens nedrikst zinat. mana sirsnina ir salauzta tukstoss sikos gabalinos un nezinu vai to var salikt. man nav ne jausmas vai to vispar var salikt. kaut es to zinatu vai to var salikt. vinai sap un raud, bet neviens vinai ne...
Mana jaunā pieredze :) Man liekas, ka šī bija pirmā reize, kad esmu vienīgā skaidrā, proti, ar meitenēm braucām uz ballīti, es pieteicos būt par šoferi, jo likās, ka tas jau nieks. Jo kad ierpeikšreiz braucām ar meitenēm (tiesa-citām), bija ok, nepiedzērāmies, neķēmojāmies, tā ka skaidrajai nebij traki, man liekas... Beeeeeet nu šoriez...druškas...
Man vnk vajag šo visu uzrakstīt. Šodien atnācu mājās, kaķītis mani sagaidīja. Šodien jutu nepārvaramu velmi, viņi samīļot un lolot. Dīvaina sajūta. Aizgāju nosnausties, atstāju logu uz mazu šķirbiņu vaļā. Uztriecos augšā no skaņas, sāku saukt savu kaķīti. Nav. Skrēju ārā meklēt, bet tā kā tumšs,lagā nevarēju saskatīt, gaismekļi arī nav. Neatradu...
Šie viennozīmīgi bija vieni no manas dzīves skaistākajiem mēnešiem - jā, šaubu un pārdomu pilni, taču tik bagāti ar pašām patīkamākajām emocijām.. Tās skudriņas, kuras šogad tik ļoti bija iecienījušas manu muguru... vai taureņi, kuri mitinājās manā vēderā... (l) Iemīlēšanās ir dzīvība. Tā ir dzirkstele, kura liek dvēselei mirdzēt. Kura liek ticē...
tas notika, kad zāle vēl bija zaļāka un saule spožāka- tālajā 2006./2007tajā :D tad vēl gāju devītajā klasē. viss stāsts sākās 1. septembrī, kad mums klasē bija trīs jauni skolēni- 2 meitenes (bet par viņām, protams, nebūs šis stāsts) un puisis, sauksim viņu par X. X jau sākumā likās tāds jautrītis un izlecējs, arī pēc izskata nelikās nekas īpaš...
XOXO, Šīs dienas rīts iesākās tipiski,bez brokastīm ar aizgulēšanos un skriešanu uz biroju. Pēcpsudienā mikroviļņu krāsnī mēģināju pagatavot vistiņi maigajā mērcē, tagad mutē saskrien siekalas, kāda smarža. Vēljoprojām ārstēju nieru iekaisumu, laikam pie vainas būs pašas neuzmanība un liwlā peldēt griba pusnaktīs. :D Vispār ko pašas labu darāt?