Lasītāju blogs

14.08.2010 | winny

Jau pusgadu pastiprināti uztraucos par savu izskatu un svaru, bet ~ pirms mēneša kārtīgi sāku iet uz trenažieru zāli katru otro dienu un censties ēst pareizi un pietiekami maz. Rezultātu pagaidām nav (arī diskusiju izveidoju, lai par to pasūdzētos ;D ), vismaz man tā liekas ! Kg sākumā nokrita, tad uzkāpa atpakaļ, tagad stāv nemainīgi. Apkārtmēr...

14.08.2010 | Ginge

Nu tad taa. Jau kadu labu laiku esmu atpakal Skotijaa. Kaa tad mums gaaja? ideali. Russells iemileja manu dzimteni,un pavisam noteikti tur atgriezisimies. Lv bijam tikai 14 dienas. Un gandriz katru dienu bija ar kaadu jatiekas,tapec dienas kad varejam but divi vien izbaudijam vissvairak. Un par to,ka dazi draugi ir apvainojushies ,ka nesanaca ai...

11.08.2010 | vital

"Parasti saka, skaistas lietas jāvalkā ikdienā, jo tā mēs piesaistām skaistas lietas. Bet mēs sievietes visu skaisto glabājam plauktiņā, līdz brīdim, kamēr gaidām īsto vīrieti. To vienīgo, kura pieskāriens līdzināsies elektriskam lādiņam un kura dēļ mēs iztērēsim kaudzi naudas, lai iegādātos pavedinošāko veļu un zeķes."

11.08.2010 | Anne Shirley

Manī ir divējādas sajūtas attiecībā pret iziešanu lielajā dzīvē, proti, dzīvošanu patstāvīgi.. * tas ir SUPER - neviens nekontrolē, varu darīt ko vēlos, draugs var dzīvoties pie manis, pēc ballēšanās ir mājas centrā nevis kkur jābrauc nez cik kilometri utt utjp *it SUCKS, jo dzīvošana prom no mājām izmaksā dārgi - īre, komunālie, paika un tā tāl...

09.08.2010 | gossipsamanta

vēlies kautko uzzināt vairāk par Oriflame? Pasūtīt preces, vai kļūt par konsultantu? raksti man - [email protected] (l)

09.08.2010 | cosmonaute

Katram no mums ir sava autoritāte, paraugs, kam mēs vēlamies līdzināties. Dažiem tā ir mātes, citiem tēvs vai kāds cits draugs vai radinieks. Bet man nē. Nē, man interesantā kārta nefascinē neviens savs radagabals. Esmu novērojusi, ka manu apbrīnu izraisa veiksmīgas karjeras sievietes, kas reizē ar savu spīdošo karjeru ir lieliskas sievas un brī...

06.08.2010 | vivuks

šodien atkal neesmu izgulējusies. nu kas ar mani ir? :-D naktī cēlos, bet šodien gan pie vainas nebija suņi un lietus!! :-D caurš miegs, jopcik žēl, protams, jo gribas normāli izgulēties!! tas rītam :

06.08.2010 | Inese2

Nu jau pasen neko neesmu rakstījusi, tāpēc laikam jāatgādina par savu eksistenci :-) Pēdējā laikā dzīvojos kā īsta kosmo meitene - mana vasara lielākoties sastāv no ballītēm. Pabiju Kubā, kur sapazinos ar nenormālu kvantumu ļoooti interesantu cilvēku, tāpat katra diena, ko pavadu ar savu mīļo E. nu jau ir kā ballīte. Vakar tā sanāca patrokšņot, ...

05.08.2010 | tesija

Sveikas, cosmo meitenes :-) Skatos un funktierēju, ka vajadzētu tak beidzot izmantot iespēju "mans blogs". Nu tad, lai iet pirmais ieraksts. Saglabāšu šeit ļoti mīļu rindkopu,varbūt, ka kādai noderēs :-) ...Tu saki, ka mīli lietu, bet kad līst lietus, Tu atver lietussargu. Tu saki, ka mīli vēju, bet kad pūš vējš, Tu pacel apkakli. Tu s...

05.08.2010 | vivuks

esmu pamodusies, neizgulējusies. lietus līst, laiks ārā draņķīgs. ārā suņi rej, arī garastāvoklis nomākts! jauku dienu visām bučas (l)

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)