Sveika,jaukā,kura lasa šo rakstu! :) Dzeru savu ikdienas kafiju ar saldējumu un aizdomājos par to,cik gan dīvaini tas ir, mēs savā dzīvē satiekam tik ļoti daudzus cilvēkus, daži uzkavējas ilgāku laiku, daži paziņu līmenī tā arī paliek, daži ir cilvēki, bez kuriem nemaz nevaram iedomāties savu dzīvi, bet reizēm pienāk mirklis, kad viss izsapņotai...
sveikas Nu jau nez cik ilgi meklēju dzīvokli īrēšanai, bet līdz šim pilnīgi neveiksmīgi... katru dienu pāršķirstu entākos sludinājumus, bet nekā... varbūt kāda zin kādu labu variantu? :-(
Agrāk, kad izdzirdēju vecākus vai vecvecākus sakām, ka laiks skrien šausmīgi ātri, es uz viņiem skatījos dīvaini. Skolas laiks likās tik ilgs un arī brīvlaiks likās velkamies tā,ka drīz vien jau sagribējās uz skolu...bet tagad? Skrien...ne vien dienas un nedēļas,bet mēneši un gadi. Nupat sākās vasara un jau šur tur sāk uzplaiksnīt rudens triepie...
Katrās attiecībās (kopš pašām pirmajām) esmu domājusi, ka šis vīrietis nu ir tas īstais un vienīgais un, nē es nespēšu nevienam citam tā atvērties, uzticēties, tomēr es esmu bijusi tā, kas attiecības pārtrauc. Domāju, ka precoties ir tieši tāpat - liekas, ka būsim kopā uz mūžu, bet lielākā daļa laulību beidzas ar šķiršanos, tad kādēļ mēs vispār ...
Sveiciens visām šajā brīņišķigajā un saulainajā dienā, dienā kad man vajadzētu pārņemt gaidīšanas un prieka izjūtām jo rīt kā nekā ir mana dzimšanas diena , bet neko tādu diemžēl es nejūtu, tieši pretēji mani ir pārņēmusi mana ikgadējā dzimšanas dienas depresija. Pat vairs nespēju atcerēties sevi tajā vecumā kad man šis depresijas nebija, taču k...
:-) Ja kaadai ir intrese pardodu pilnigi jaunas baltas 38 izmera kurpes! :) rakstiet uz epastu :) [email protected] Bildes var apskatit sheit: http://foto.inbox.lv/studiopro/kurpes
Skatījos Sex and the city sērijas un viens izteiciens no tām man lika aizdomāties. Proti, ka tas kuru sievieti vīrietis apprec ir atkarīgs no tā vai viņam ir iedegusies esmu-gatavs-precēties gaismiņa. Varbūt, ka daļā gadījumu tā ir taisnība. Respektīvi vīrieši ir kā takši - var braukāt gadiem ilgi bez tās esmu-gatavs-precēties gaismiņas un pēkšņ...
Katra dzīvē ir tāda diena vienreiz gadā, ko sauc par dzimšanas dienu! Šajā dienā ir jājūtas īpaši, jo šī fakta zinātāji pret Tevi izturas īpaši, Tev tiek vairāk uzmanības nekā parasti, bet esot starp nezinātājiem, vari klusībā smaidīt, jo ir tik patīkami zināt kaut ko foršu, ko nezina citi.. Un tieši šodien man sagribējās padalīties domās/ atmiņ...
kāda varbūt paspēja izlasīt, ko te pirms kāda laiciņa sarakstīju. ja ne, tad labi. that was the crazy side of me. tagad mans noskaņojums ir mainījies. izrādās nemaz neesmu viena, man ir superīgs labākais draugs - man suns. tikko tā izņurcījāmies pa gultu un es iedomājos, ka reti kurai meitnei ir tāds spalvains, rēcošs zvērs, kurš tev vienīgajai ...
Dzīvojam savu dzīvi ikdienas - no dienas dienā, no rīta līdz vakaram, no vakara līdz rītausmai, no mirkļa uz mirkli, no smaida līdz asarai, no piedzīvojuma līdz garlaicībai, no bēdām līdz priekiem, no mīlestības līdz naidam, no dienas dienā... Tā iet un paiet dzīve, bet pa vidu tai ir mirkļi, kas liek apstāties un apkārt apskatīties, tie mirkļi ...