Lasītāju blogs

28.07.2010 | Miss Lady

Šodien, arī visu iepriekšējo nedēļu, manas domas un skatījums uz dzīvi ir bijis visai mainīgs, bet tas tāpēc, ka viss notiek tieši tā kā to ir “izspēlējusi” mana dzīve. Aizdomājos par to, cik daudz uzņēmības, motivācijas, iedvesmas var būt vienā cilvēkā, cik daudz laika esmu gatava ”iemainīt” pret saviem sapņiem un vēlmēm kaut ko sasniegt savā d...

27.07.2010 | sinna

Man bija puisis, kurā iemīlējos! Jau sastopoties mūsu skatieniem pirmajā reizē sapratu, ka vēlos vienmēr lūkoties tajās acīs. Bija bija, izbija. Atkal satikāmies pēc gada, atkal kaisle, jūtas, viņa vārdi, es gribu būt ar tevi.. Dzīvoju, satiekamies, baudām viens otra sabiedrību, bet tad vārdi,ka nevaram satikties, tad viņš atkal atgriežas, atkal...

26.07.2010 | _fe

Šodien kārtējo reizi aizdomājos par to,ar ko konkrēti es sastopos tikpat kā katru dienu...SIEVIETES! Es kopš bērnudārza laikiem nekad neesmu sev par īstu draugu uzskatījusi sievieti. Man ir pāris paziņas ar kurām varu doties izklaidēties vai paklačoties par sievišķīgām vājībām un vīriešiem,taču par uzticamu draugu,kam uzticēt problēmas un klapat...

26.07.2010 | liia

sveikas meitenes!! Ziniet, arī vasarā cenšos pasportot - doties riteņizbraucienos, skriet, kaut vai plunčāties kādā ūdenstilpnē.. :-D Protams, kompānijai ir liela nozīme - tā ir gan feina komunikācija, gan kopīgi ārpussportiskie pasākumi 8-) Un rādās, ka drīzumā uz sportisku piedzīvojumu varēs pulcēties tepat Rīgas centrā, un piedavām bez maksas...

26.07.2010 | sunce

Ilgi domāju un šaubījos – stāstīt vai nestāstīt jums kādu atgadījumu no savas dzīves. Vēl jo vairāk, ja atgadījums ir tāds, kuru es nekad nevienai dzīvai dvēselei neesmu izstāstījusi un visu šo laiku kopš tā esmu to glabājusi tikai pie sevis.. Ja jau rakstu, tad izšķīros par labu izstāstīšanai – bet būs gari.. Jūs jau zināt, ka es īsi neprotu ra...

26.07.2010 | _fe

Šovakar pēc pabūšanas dušā, dvielī ietinusies, basām kājām izbridu uz balkona. Pat nemanot iegrimu ziedu smaržu buķetē, kas it sevišķi vakaros ir pašā krāšņumā. Visapkārt liegs vējš un klusums...miers. Pēdējā dziļā ieelpa un izelpa pirms kārtējās darba nedēļas, kur nebūs laika atelpai. Cik daudz gan mēs zaudējam veltot sevi darbam - spriežu pēc ...

25.07.2010 | labdabība

Liepaja laicins tads nomacies, esmu jau pieradusi 3. izdzivosanas diena. Esam ar draudzeni uz nazhiem, un rit japako mantas majupcelam. Izskatas,ka sodien iesu uz kino 22.oo uz Plesonjam. :) ps. zhel,ka vakar neizgaju ar savu bileti uz bbp, kas darits, izdarits

24.07.2010 | labdabība

Lieliski pavadiita diena no 1. bbp dienas, ka ari dzivaja dzivaja dzirdets tuvu skatuvei Rasmus :) Tachu neliela enas puse,ka laikam ta ir 1diena par maz 2 par daudz. Kopa esam ardraudzeni,vismaz man likas,ka vinja ir mana labaka draudzene kops vakardienas, ne nu kjer kaifu, prieku,bet izkatas,ka arii es tur vareju nebut (e)

23.07.2010 | labdabība

Jau 2.dienu pa Liepaju pie radiniekiem. Diemzhel,ah shaja klaviatura nav garumziimju :D Tatd ka pagaja mana un draudzenes vakardiena, ka vienmer man bija fiksa ideja stopet aiz Liepajas vienkarsi un gaidit,varbut kads brauks lidz Kuldigai, pec 3h celja pavadita beidzot pietureja maz amazda un aizveda mus pat lidz Rumbai, velak vienkarsi gajam uz...

23.07.2010 | manirkarote

Otrdienas vakarā sēdēju mājās un domāju, ko lai dara rīt - jūrmala jau nedaudz apnikusi un mājās sēdēt arī īsti negribas. Tā nu es izdomāju, ka jāpiezvana draudzenei: - Čau! Ko Tu dari rīt? - Nekas nav ieplānots. Tev kas labāks padomā? - Varbūt kaut kur aizbraucam? - Davaj! Rīt 10:00 esi pie manis. Tā nu es sakrāmēju savu mugursomu un nākošā rīt...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits