Sievietes un sacensības.

26.07.2010, _fe
Šodien kārtējo reizi aizdomājos par to,ar ko konkrēti es sastopos tikpat kā katru dienu...SIEVIETES! Es kopš bērnudārza laikiem nekad neesmu sev par īstu draugu uzskatījusi sievieti. Man ir pāris paziņas ar kurām varu doties izklaidēties vai paklačoties par sievišķīgām vājībām un vīriešiem,taču par uzticamu draugu,kam uzticēt problēmas un klapatas,es uzskatu tikai vīrieti. Sievietes ir sarežģītas. Ne vien priekš vīriešiem,bet arī pašas priekš sevis - pārlieku sarežģītas. Vīrieši strīda gadījumā...nu iedos pa muti...un? Abi pasmiesies un viss būs kārtībā...bet mums? Mēs izplēsīsimies,tad viena ar otru nerunāsim,savērpsim intrigas un labākajā gadījumā pēc velnsviņzin cik ilga laika salabsim (joprojām ļaunatminīgi paturot prātā notikušo, lai izdevīgā brīdī to pieminētu). Vēl nesen pati sevi pieķēru pie sacensības ar vienu no paziņām. Mēs kontaktējamies samērā reti,dažkārt kopā kaut kur izejam,bet ikdienā mūsu vienīgās sarunas ir par un ap to kā otrai iet darbā,skolā,attiecībās,seksā,cik otrai ir paveicies vai neveicies,cik otra ir resna vai tieva...atliek pateikt cik iet labi un Tu klausīsies kā viņai iet vēl labāk vai gluži otrādi - pasaki,cik grūti un klausīsies viņā kādā bezdibenī šamā nonākusi. Nu kam man tas viss? Kā gan mēs varam prasīt,lai vīrieši mūs saprot un tiek ar mums galā,ja mēs pašas tā īsti ar sevi galā netiekam? Ja arī gadīsies pēkšņi atrast sridsdraudzeni,tad varu derēt uz mīļākajām kurpēm,ka tas nebūs uz ilgu laiku...es ar sievieti divatā vienā telpā nespēju uzturēties ilgāk par pāris stundām un tā līdz galam uzticēties ar laikam nekad nespētu...tad nu mans draugs ir un būs vīrietis(kurš starp citu VIENMĒR dos labākos padomus par attiecībām,izskatu utt. :-) ). P.S. Jo vairāk domāju,jo vairāk apbrīnoju stipro dzimumu! :-P

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es arī nevaru izturēt, ja jūtu, kaut kādu skaudību vai sāncensību... :-/ Man patiesi neskauž un es protu priecāties par cilvēkiem, otrādāk gan tas reti sanāk... Tāpēc laikam esmu diezgan noslēgta persona, negribas stātīt par saviem saniegumiem, priekiem un plāniem. Bieži esmu par šo tematu aizdomājusies, tad man viss iekšā sagriežas uz 180 un saprotu, ka tur neko nevar darīt, neviens nespēs to mainīt citos. Tad nu atliek pašai mainīties un piesargāties.
28.07.2010 16:33 | saite | Atbildēt

+0
Nez, es nespēju draudzēties ar tiem, ar ko kaut kāda veida sāncensības kripata iezogas.
27.07.2010 03:57 | saite | Atbildēt

+0
*pretēju dzimumu, protams :-D
27.07.2010 03:44 | saite | Atbildēt

+0
Zini, man šķiet, ka vienkārši jāatrod Īstā. :-P Un sāncensība rada stimulu attīstībai! ;-) Bet draudzība ar vīrieti, manuprāt, arī ir sava veida sacensība, tikai nevis AR tevi, bet PAR tevi. Mainly... Vismaz es varu teikt, ka man nav pozitīvas (...) pieredzes ar viendzimumu draudzību - agri vai vēlu kāds iemīlas un kādam sāp tik un tā.
27.07.2010 03:44 | saite | Atbildēt

+0
Viss kārtībā. :)
Neuzskatu,ka esmu slikts draugs un neuzskatu,ka sievietes ir slikti draugi,vienkārši pēc pieredzes spriežot apzinos,ka zem sieviešu draudzības apakšā slēpjas nemitīga sacensība,kas it kā ir nemanāma,bet ja labi padomā,tā bieži gūst virsroku.Tas arī ir iemesls,kāpēc par draugu labāk izvēlos vīrieti. :-)
26.07.2010 23:32 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
tb - karinjo.
p.s. Un galīgi neuztver kā kaut kādus uzbraucienus, sarunāts? Man patīk reizēm šitā parunāties, parakties dziļāk raksta rakstītāja domu gājienā, kad ieraksta tēma mani ir tā ritīgi ieinteresējusi :)
26.07.2010 23:27 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nu tas nozīmē - ka Tu arī esi slikts draugs tad? A skumji, ja jau apzinies - tad to var labot ;)
26.07.2010 23:25 | saite | Atbildēt

+0
Varbūt to visu pasniedzu tā,ka liku noprast ne tā. :-) Nebūt nenostādu sevi augstāk par citām un ļoti iespējams esmu sastapusi nepareizās sievietes,bet tāda nu ir mana pašreizējā pieredze. Protams,arī es meklēju kašķi kur vajag un kur nevajag :-D un nekādā gadījumā nesaku,ka sievietes man apkārt ir sliktas vai vēl sazin kādas,vienkārši es kā sieviete vēl vienu tādu pašu radījumu sev blakus kā draugu nespēju iztēloties. :-)
26.07.2010 23:10 | saite | Atbildēt

+0
Šeit pat jau to ik uz soļa var novērot :D Siev. sāncensību, zīmēšanos, kurai krutāks vīrietis, kura gudrāka, kuras taisnība vienīgā, kurai piekrišana lielāka utjpr. Bet tas nav visām tā, vairumam moš, bet arī starp vīriešiem taču atradīsim to pašu, nav jau tur kaut kāda ideālā pasaulīte, bezgalīgā izpratne par vārdu Draugs utt. Cilvēki tak vispār ir tādi... neciešami.. egoisti.. pārņemti ar sevi utt.... nu, most of all :D
BET.. man rodas iespaids, ka Tevī jau pašā pirmsākumā ir kaut kāds baigākais noliegums, kaut kāda sāncensība, galuggalā iedomība, ka esi kas citādāks, stāvi pāri savai sugai, varbūt izvēlies nepareizās sievietes sev tuvumā... labilabi, nerakšu.. BET Tu tač pati arī saucies SIEVIETE, un redz jūties tā kā pārāka, labāka, īpašāka - un tādu kā Tu ir tūkstošiem - tas "es jau neesmu tāda kā VIŅAS". ;)
26.07.2010 23:04 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits