piedzerties-slikti, skaidrā-traģiski :D

18.08.2010, piparene
Mana jaunā pieredze :) Man liekas, ka šī bija pirmā reize, kad esmu vienīgā skaidrā, proti, ar meitenēm braucām uz ballīti, es pieteicos būt par šoferi, jo likās, ka tas jau nieks. Jo kad ierpeikšreiz braucām ar meitenēm (tiesa-citām), bija ok, nepiedzērāmies, neķēmojāmies, tā ka skaidrajai nebij traki, man liekas... Beeeeeet nu šoriez...druškas sadzērās, sāka spiegt, bļaut..tas VISS likās TIK stulbi un debili... Piebraucām pie ballītes pludmalē, izdomāju, ka es varētu arī dzert, piezvanu draugam, prasu, vai atbrauks man pakaļ kopā ar citu džeki, šis saka- nē, pati paņēmi mašīnu, tagad tiec mājās!!! ( (e) (e), bet taisnība jau vien ir, jāmācās uzņemties atbildību, ja izvēlējos nedzert, tad jāturas). Meičas sāk bļaut-davaaaai, dod telefonu-es piezvanīžu, paprasīšu. Es saku-NEEEE!!!! ja draugs saka nē, es nelūdzos vairs un miers. a ko šīs??? kamēr mēs ar vienu citu paeejam tālāk, šīs nenāk, nenāk, nenāk..ejam skatīties. skatos-viena runā pa telefonu, šīs ķipa tēlo, ka ar citu puiku, bet nu tik neticami :D :D :D izrādās manam zvanījušas un prasījušas, lai gan es pateicu nē!! Un tad kā es uz viņām bļāvu un lamāju!!!! šausmas!!!kā lamāju!!! a tagad man ar viņu jāstrādā kopa :D :D beigās jau izturēju klaut kā, bet nu secinājums: šitā es vairs nekad nedarīšu! tās ir drausmas. mans draugs nedzer un es vispār nesaprtu, kā viņš tos mūsu pārtijus vispār var izturēt, es būtu sen nojūgusies :D :-O

Komentāri [16]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es domāju,ka tas viss ir iespējams,tikai vajag būt labam garastāvoklim un tad var arī bez alko būt normāls tusiņš ;)
19.11.2010 22:35 | saite | Atbildēt

+0
Ir viens paziņa, kas nedzer vispār, bet aktīvi tusē, apmeklē klubus un ierēc par tiem, kas sdadzērušies. :-D Vot šitādu vajag dabūt par šoferi.
04.09.2010 18:04 | saite | Atbildēt

+0
Baigi! :-O
27.08.2010 12:45 | saite | Atbildēt

+0
Es arī nesen par šoferi biju pieteikusies... tas ir vāks, visas meičas paliek trakas, īpaši brīvās- gorās kā var izgrozīties, ar pakaļu džekiem sejā utt.:D Bet zinu, ka, kad pati piedzeros, tad man tas liekas normāli un pati drošvien tā uzvedos:D :D tāpēc pēc tās reizes sapratu, ka labāk braukt visiem ar taksi un dzert, nekā noskatīties tās šausmas :D Turklāt uz kašķi arī baigi rauj:D :D
Pilnīgi iedomājos sevi tavā situācijā:D
20.08.2010 13:19 | saite | Atbildēt

+0
zin kā mēs jau neesam tādas spiedzējkazas, bet kad iebraucām īstajā ciemātā, viena saka- davaij tagad kā blondīnes spiedzam-AAAAAAAAAAAAAAA!:D :D
19.08.2010 16:45 | saite | Atbildēt

+0
saprotu tavas dusmas, viņām jau nepielec kāpēc negribi,lai tās zvana :D
bet es arī domāju, ka tas atkarīgs no kompānijas, citas spiezd, citas nē, utt :) :-)
19.08.2010 16:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
pilniigi liekas ka musdienu jaunatne nemak atpustioes bez alkohola...tas ir ljoti, ljoti skumji!:(
es parasti esmu shoferis un maku atpusties ari bez alko...vnk vajag labu kompaniju un uz rita pusi kaadu energydrink...tad var arii naakamajaa dienaa balleeties taalaak! ;)
19.08.2010 01:25 | saite | Atbildēt

+0
o jā ir gadījies būt šoferītiem daudzos pasākumos, kad man kāds sāk izbesīt tad tā arī pasaku, bet vispār bez alko ļoti labi varu atpūsties! :-D
18.08.2010 20:45 | saite | Atbildēt

+0
Es loti priecatos par tadu draugu ,kas nedzer!!!
Domaju-tev loti veicies!!! :-)
18.08.2010 20:38 | saite | Atbildēt

+0
Luxurie, laikam nebūšu vairs gan :D
kleksis, nav runas par to, ka es nevaru priecāties bez alko, varu, bet ne jau tad, ja visi citi ir pālī un uzvedas pilnīgi neciešami ;-) :-O
bet nu uz nakts otru pusi jau tas pālis pamazām gāja ārā, un viss bija labi :)
18.08.2010 18:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!