nedaudz laimes

26.08.2010, runaway
tēja, gulta un filmas- ierasti. tomēr zinu, ka tas drīz vien beigsies, jo saņemšu kārtējo sms no kaimiņa, ka viņš mani gribot tieši tagad. gandrīz katru vakaru eju pie viņa un gandrīz katru nakti atgriežos savā dzīvoklī viena, ar iebružātu sirdi un salauztām vēlmēm. varbūt par daudz es prasu, bet reizēm tik ļoti gribētos pamosties viņa apskāvienus, saņemt labrīt skūpstu un kopīgi pabrokastot. sekss seksa pēc. vai tas nozīmē, ka es sevi necienu? izbeigt vai turpināt.atbildi uz šo jautājumu neesmu vēl saņēmusi.

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Paziistama situaacija...Ne gluzhi kaiminjshs, bet draugs/pazinja,ar kuru jau kaadu laiku shad tad tiekamies, bet nekas vairaak par weekendu paarnakshnjoshanu vinja apskaavienos nebiidas...Sajuuta, ka vinjsh mani tur rokassstiepiena attaalumaa...Un es nespeeju pretoties shiim sajuutaam, kaislei...Ikreiz domaaju, ka neatbildeeshu, ignoreeshu un dzeesiishu vinju no savas dziives, bet nespeeju...Nevainoju vinju pie taa, ka tas viss ir tik taalu, cik ir...Varbuut mees vnk nemaakam izteikt ko juutam, ko veelamies...gaidam viens uz otru...
09.10.2010 23:00 | saite | Atbildēt

+0
runaway, es esmu izbaudiijusi lidzigas sajuutas kaa Tev. Bet man ljoti ljoti ljoti gribeejas lai mums izveidojas kas vairaak. Un izveidojaas arii. Tu saki, ka esat paarak liidzigi - tas jau gan nav skjeerslis, jo liidzigiem vieglaak sadziivot. Man gan lieka,s ka iemesls ir taads, ka tu juuti vinja neveeleeshanos juusu attieciibas padariit oficiaalas tadelj saki ka nebuutu labi un taa. Bet varbuut ka ir veerts izrunaties jebshu vnk ljauties straumei un izbaudiit to kas ir. Kas zina, var jau buut ka tomeer esat viens otram piemeeroti..
30.08.2010 16:24 | saite | Atbildēt

+0
Ja tu to uztvertu tikai ka seksu, tad varetu turpinat. Bet tev tas ir kaut kas vairak, tapec ieteiktu sevi nemocit un partraukt to visu. No sakuma bus gruti, bet tici man pec tam tev bus daudz labak. Isteniba pretigs dzeks, ja uzreiz pec seksa dzen uz majam, tas pat nav normali brivas attiecibas. (t)
29.08.2010 20:37 | saite | Atbildēt

+0
labak izbeidz visu tagad, neka velak, kad vins to izdaris pirmais, tad tev bus vel stulbakas sajutas. :-/
28.08.2010 04:42 | saite | Atbildēt

+0
Viņš Tevi no rīta dzen prom vai kā? Man bija samērā jautri ar to, jo naktī līdu ārā no savām mājām un rāpos pie viņa, bet no rīta, pirms citi kaimiņi piecēlušies, klusu lavījos atpakaļ... Bet es nevienu reizi par to neesmu domājusi kā par kaut ko sev nepatīkamu - vienkārši izbaudīju to, kas mums bija! :-)
27.08.2010 06:57 | saite | Atbildēt

+0
abi pagaidām esam brīvi. un tā vienkārši ir. mēs abi esam pārāk līdzīgi viens otram, pārāk zemu novērtējam otru un mums svarīgs ir sekss. tāpēc negribētu sev īsti tādu puisi, bet palaist viņu vaļā arī grūti
27.08.2010 01:29 | saite | Atbildēt

+0
Runaway-esmu laikam palaidusi kaut ko garam-nesaprotu,kapec ,ja viss OK-nevariet but paris...vai vins aiznemts? |-)
27.08.2010 01:09 | saite | Atbildēt

+0
bet tur jau tā lieta, ka mēs neesam kopā. mēs abi dzīvojam savas dzīves un tomēr naktis ir laiks, kad esam kopā. un ne jau vienmēr es jūtos skumji... ne jau vienmēr man viņa pietrūkst un man viņu gribās.
viņš ir tikai kāds ar ko gulēt. nedomājot par to, ka mēs kādu sāpinam.
27.08.2010 00:16 | saite | Atbildēt

+0
Tiešām neapskaužama situācija, šo sevis plosīšanu citos nesaprotu, taču sevī arī reizēm pamanu. Es tā nevarētu, vienreiz draugs atzinās, ka ar iepriekšējo meiteni nekad nav vēlējies kopā pamosties, viņa bija tikai seksam, toreiz man pēkšņi kļuva viņas tik ļoti žēl, lai arī varbūt tagad viņa ir daudz laimīgāka. Zini, es varētu iztikt bez dienas kopā, nakts, bet rīts līdzās man ir skaistākais brīdis diennaktī
26.08.2010 23:57 | saite | Atbildēt

+0
Mocīsies, kamēr nepieliksi punktu... arī pēc tam vēl mocīsies, jo cerība jau mirst pēdējā... diemžēl tā nu tas ir...
26.08.2010 23:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits