Lasītāju blogs

06.09.2010 | Ginge

Friday- aizejot uz darbu biju smaidiga un prieciiga,kaa nekaa- piektdiena ir klaat. uznjemshanaa sanjemot savu ''pasi'' ar ko atver durvis man uzreiz pazinjoja ,ka mans smaids pavisam driz no sejas pazudiis,jo neviens iznemot mani nav ieradies darbaa. taatad chetru cilveku vietaa biju tikai es . bet darbs protams bija japadara tikuntaa. nu neko,...

06.09.2010 | Baiba20

Ik pa laikam ik vienas sievietes dzīvē rodas šaubas par to kādas ir viņas attiecības ar viņas mīļoto vīrieti. Man šīs pārdomas pēdējā laikā ir bijušas vairāk nekā vispār šķiet būtu iespējams. Es vienkārši ik pa brīdim saprotu, ka kaut kas nav, kaut kas mani neapmierina līdz galam. Un tad es iekšēji piebremzēju un ieslīgstu pārdomās. Citreiz žēl,...

04.09.2010 | meitene3

Lielum lielais sveiciens visam:) Nu ta nu ir sanācis, ka arī es esmu pievienojusies šajā lapā, daudzas man ir stāstījušas, par un ap šo web lapu (tikai to labāko), tad arī es esmu nolēmu šeit:) Ceru, ka būs jautri, dalīties pieredzē un viedokļu apmaiņā:) Sveiciens ar piekdienas vakaru 8-) eh man sis vakars gan būs pie neta:) atslodze

04.09.2010 | renaatte

Šodien domāju par savu pieticīgo pieredzi ar puišiem, ir gan patīkamas, gan neveiklas, gan pavisam nepatīkamas atmiņas, bet, kaut gan vēl daudz ko neesmu izdzīvojusi, tāpat jau ir tie klasiskie gadījumi - puisis, kurš uzskata Tevi tikai par draugu, kaut gan Tu vēlētos ko vairāk... puisis, kuram patīc Tu, bet Tev viņš vienkārši "nepavelk&quo...

04.09.2010 | duudaa

Sveikas mīļās meitenes.. gribēju jautāt vai kādai ir bijusi kāda līdzīga problēma, vai vismaz saprot mani. Nu tā..pagājuši jau kādi 4 mēneši, kopš ēdu veselīgi, nevis sēžu uz diētas. Esmu no 70kg nokritusies uz 58kg. Esmu ļoti apmierināta un gribētu vēl dabūt savus 55kg. Tajā visā procesā bija arī baseins un fiziskas aktivitātes. Jūtos labi un c...

03.09.2010 | miss sunshine

tā nedaudz žēl, ka vasariņa iet uz beigām. un šī bija superīīīīga vasara! atkal tās dzeltenās un oranžās lapas, kuras man vienmēr liekas tādas skumīgas. nepatīkamais vējš. ir tikai dažas dienas, kuras man patīk rudenī. tas ir atkarīgs no mana noskaņojuma. gribu, lai katru dienu spīdētu vasarīga saulīte! vismaz tad man šķiet, ka atkal esam tuvāk ...

02.09.2010 | thefoxy

Gribēju vaicāt vai kāda no jums ir izgājusi tieši make-up kursus? Jo šobrīd domāju iziet 1. līmeni, tāpēc būtu jauki dzirdēt atsauksmes. :)

02.09.2010 | Anne Shirley

Tātad, beidzot mana vēlēšanās ir piepildījusies. Un esmu uzaicināta uz kāzām. Diemžēl vasara ir garām un vasarīgās kleitas kāzu ceremonijai vēsā rudenī nav īsti piemērotas. Nu tad tā,meitenes, iesakiet kāda kleita varētu būt piemērota šādam laikam. Man absolūti nav ideju. Tas, ka jāpērk jauna ir skaidrs, jo manā skapī ir tikai vasaras kleitas :D...

02.09.2010 | Čepsis

Vakar mums ar draudziņu bija jubiļejs un es PIRMO reizi mūžā taisīju cepumus :D Spriežot pēc tā, ka mana mīkla sanāca tāda...hmm..sūdīga uz pirmā aca uzmetiena, cepumiņi sanāca dievīgi! Man prieks un gribu savā priekā un cepumiem dalīties ar jums :D (l) Bilde nav padevusies, bet cepumiņi ir ar kokosskaidām, aprikožu ievārījumu un šokolādi (l)

31.08.2010 | Ajive

Sveikas! Man šis nebūs kā parasts blogs, bet gan vairāk kā palīgā sauciens...:( Ļoti daudzas meitenes sūdzas par lieko svaru, bet varūt piemiegsim tam acis un parunāsim par tām, kurām svars ir pārāk mazs? Tātad man ir šāda neliela problēma...vienmēr esmu bijusi tieva un man tas ir paticis, bet pēdējā laikā mans svars krītas...:( Esmu 1.74gara un...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits