Katraa no mums ir milziigs potenciaals, Ked mees veel esam beerni, mums ir vispaardrosaakie sapniju un ne mazaako saubu, ka mees tos piepildiisim. Tomeer jo lieaaki mees augam un, liekas, jo gudraaki paliekam, jo vairaak saakam apsaubiit savus speekus un iespeejas. Aizmirstam, kaa tas bija, kad likaas, ka viss ir iespeejams. Un kaadeelj mees pee...
Jau sen viss ir beidzies, bet joprojām tik ļoti sāp un tik liels tukšums iekšā.Ir tik daudz iemeslu, kāpēc šīm attiecībām vispār nevajadzēja būt, sīkumi par ko ienīst otru. Tu saproti, ka ir labāk bez viņa, ka tas bija pārāk sarežģīti un sāpīgi priekš abiem. Katru mīļu brīdi Tu centies sevi pārliecināt, ka viss ir kārtībā, ka esi tikusi tam pāri...
Nu tad lēdijas kā jums ir ar diskriminēšanu? Saku atklāti par sevi-es ienīstu diskriminēšanu. Visa veida un izskata. Mūsdienās visi tiek tik ļoti iedalīti, ka pašai nelabi metas no apziņas, ka mēs tauta baidamies sevi parādīt no sliktākās puses un tādēļ iedalām visus pārējos. Rases, ticības, politiskie uzskati, stils, mūzika, gaume, figūra, dzīv...
Nekopti un nepareizi glabāti apavi ātri zaudē izskatu, jo uz tiem iedarbojas deformācijas, saule, karstums, sals, straujas temperatūras maiņas, sviedri, mitrums, sniegs (īpaši kopā ar vārāmo sāli), bieža samirkšanas un izžūšanas procesu maiņa, kas veicina ātru materiāla novecošanos un padara apavus neelastīgus un cietus. Mitrums sevišķi nelabvēl...
Dziive ir paaraak iisa, lai samierinaatros ar viduveejiibaam visaas dziives jomaas - darbaa, attieciibaas ar liidzcilveekiem un miiljoto, briivaa laika pavadiisanaa utt. Taadeel ir svariigi meeginaat savu dziivi uzlabot. Tas tacu ir tik vienkaarsi - jaacensaas buut labaakajam visaa ko daram, nesamierinaaties ar neko mazaaku par izciliibu. Varbuu...
Nesen saņēmu ielūgumu uz draudzenes kāzām... tik skaisti :) un protams, ka gribas arī labi izskatīties. Bet nekad nebiju domājusi, ka tas būs tik grūti. Manas problēmas sākās, kad aplūkojot skapja saturu, konstatēju, ka vajag jaunu kleitu. Nju kas tur grūts - jāiet uz jāpērk. Tā nu es jau 3 dienu gāju izlūkos un rezultāts - absolūta nulle!! Kādē...
Heh, šis laikam sanāk mans pirmais ieraksts šeit un vispār kkur plašākam lasītāju lokam. Nebiju domājusi, ka pieķeršos šādai nodarbei, bet sajutu vajadzību to visu, kas manī kkur izlikt, kaut vai pašai priekš sevis. Šovakar noskatījos filmu Letters to Juliet. Skaisti. Un tas man lika aizdomāties, vai tiešām pastāv tāda patiesa mīlestība? Kādreiz...
Vai var mīlēt vienu cilvēku visu mūžu? Vienu cilvēku - bez kārdinājumiem? Vai ir jēga pamest visu un skriet pa galvu, pa kaklu tumsā, tikai tādēļ, ka tur ir zvaigznes? jautājumi maļas un maļas, bet atbildes īsti nav. Pati jau saprotu, cik drausmīga esmu, un ir vēl pat daudz, daudz sliktāk.. Doriana Greja ģīmetne vecuma galā būtu par maz. Es varē...
Šodien biju pastaigas pēc aizstaigājusi līdz grāmatnīcai... Gribēju iegādāties Antuana de Sent-Ekziperī "Mazais princis"... Es to izdarīju... Nopirku sev grāmatu, ko savā mūžā jau reizes 4 esmu lasījusi - katru reizi savā vecumā un nu reiz ir pienācis laiks to izdarīt atkal... Ļoti, ļoti laba grāmata... vismaz manā skatījumā... Protams...
Sveiki ari velreiz. Mans pirmsi blogs un aktiva darbiba ir sakusies. Jau nak virsu depresija ,rudenigie ,dregnie vakari un viena ka pirksts. :D Pati jau vainiga, samilejos sava vasaras piedzivojuma un no normala viriesa aizgaju prom. Nu esmu palikusi viena sapnu princis prom, pie sievas un laimigas gimenites ,es viena ar darbu un tris maziem sun...