Lasītāju blogs

21.09.2010 | miss sunshine

arī es esmu saslimusi. ja pirms tam tā riktīgi turējos, tad nu jau ir kā ir. sēžu (pareizāk sakot, arī guļu) mājās, lasu mācību grāmatas, lai vismaz arī mājās kko pamācītos, bet nekas nelien galvā. gribēju jau iet mācīties šodien, bet no manis tur nekāda lielā jēga jau nebūtu. + esmu sastrīdējusies ar savu mammu, par niekiem. nu ko, izskatās, ka...

19.09.2010 | Līga4

Pēdējās dienas dzīvoju ar smagu personības dalīšanos. Esmu līdzās savam vīrietim, bet acu priekšā redzu otru - tīri burtiski, jo, izrādās, tagad strādāsim kopā. Pats dīvainākais ir tas, ka, ja pirms tam liekās - aizmirsīšu un viss, tad situācija ir krietni mainījusies. Biju domājusi, ka viņš ir aizņemts, un tad būtu vieglāk tikt pāri, bet izrādā...

18.09.2010 | Liidere

Katraa no mums ir potenciaals savaa dziivee sasniegt kaut ko grandiozu, buut labaakam un veiksmiigaakam par vidusmeera cilveeku. Tomeer, biezi vien, mees so potenciaalu neizmantojam. Neplaid garaam savu lielo iespeeju: 1) Mums ir jaabuut aktiiviem, atveeriem visaam iespeejaam, mums ir jaagrib pameeginaat visu jauno, jo ja mees nemeeginaasim, tad...

18.09.2010 | SātanaMazaisPalīgs

No rīta pamostos ar labu garastāvokli, sapošos, izdomāju, kad kur iešu, lai visu paspētu, cenšos nedomāt par lietām, kas mani nomāc, izlasu pirmos apsveikumus. Tik jauks dienas sākums. (l) Zināju, ka šodien saņemšu atbildi par darbu, un saņēmu arī e-pastā (e) Kā jau parasti, ja e-pastā, tātad atteikums :-( Darbs ne tuvu nebija manu sapņu iemieso...

16.09.2010 | tvinija

Sveiki, meitenes! Nesen sanāca pabūt UK. Sapirkos daudz un dažādas suņu drēbītes.Ja nu kādai interesē, dodiet ziņu! Cenas atbilstošas šī laika situācijai-viss līdz 10ls un ne vairāk 8-) Turklāt, ja pirksiet vairāk, došu atlaidi! ;-) [email protected]

16.09.2010 | Viktorija5

Sveiki, mīļas meitenes, sievietes. Prieks būt tagad kopā ar Jūms . Tā ir pirmā reize, kad esmu reģistrējusies sieviešu portāla, parasti klusiņam lasu. Domāju, stastīt kas es esmu un tā nebūs interesanti: gan rakstīt, gan lasīt. :-) Tāpēc piedāvāju Jūms manas pārdomas par sievietem, mūsu nozīmi un pozīciju attiecībās un tā. Paldies visiem, kas iz...

15.09.2010 | thefoxy

Sveikas, meitenes! Esmu uzsākusi make-up kursus un līdz ar to, protams, gribu iegādāties arī otiņas. Mācību centrā, kur mācos, piedāvā kaut kādas speciāli izgatavotas otiņas, tomēr gribu arī apskatīt citas, lai plašāka izvēle. Zinu par make up forever, body shop otiņām, bet varbūt ir vēl kāda vieta, kur ''brendu'' dēļ tām nebūtu tik liels uzceno...

14.09.2010 | Dana Voilaka

Laiks skrien uz priekšu lieliem soļiem, te vasara, tad rudens..drīz jau ziema..bet nekas apkārt nemainās. Aiz loga te satumst, te atkal top gaišs, bet manā dzīvē kā trūka kaut kā, tā arī joprojām trūkst..īsti pat nezinu kā tieši. Laikam jau laiks meklēt sev vīru, bet arī tas nevedas, visas attiecības cik ātri sākas, tik ātri arī beidzas. Dažreiz...

14.09.2010 | Afrodīte

Civilizācija un modernizācija nes sev līdzi dažādus atklājumus, kas dara mūsu ikdienu komfortablāku un bagātu ar iespējām un iespaidiem, bet kā vienmēr visās lietās, tajā ir arī negatīvais aspekts, jo pastāv dažādas atkarības, kas kaitē mūsu veselībai. Bet šoreiz labāk par pozitīvo, jo atkarības var būt arī patīkamas, protams, visā jāievēro aure...

13.09.2010 | miss sunshine

Lai arī jūtos labi, mani sāk nomākt kaut kādas skumjas, kā saka, "rudens nostaļģija" :-D bet, ja nopietni, tad nedomāju, ka tā ir depresija, bet vienkārši tāds sava veida nogurums. varbūt kāda zin kādu man šim brīdim atbilstošu, iepriecinošu dziesmiņu? būšu ļooooti pateicīga! :-)

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits