Lasītāju blogs

26.09.2010 | LindaB

Vienmēr esmu teikusi, ka vienalga kāds telefons man pieder. Pats svarīgākais ir tas, ka es varu piezvanīt, aizsūtīt sms, mani var sazvanīt un atsūtīt sms. Bet, pienāca beidzot tā diena, kad es sapratu, kā arī internetam telefonā ir liela nozīme. Precīzāk - tam, ka ar tā palīdzību var google kartē atrast vajadzīgo adresi.

25.09.2010 | Salomē

Šovakar beidzot uznāca iedvesma uzrakstīt par Viņām. Par Savām. Par Mīļākajām. :-) Ir tik daudz iemeslu, kādēļ sievietes mīl augstpapēžu kurpes... sākot ar ideālā garuma ilūziju līdz pat varaskārei un pakļaušanas alkām. Manējās stāv vairākās rindās pie skapja, sākumā melnās - ādas, zamšādas, lakādas, ar slēgtiem un vaļējiem purniņiem, ar un bez ...

24.09.2010 | Sābija

Sveikas meitenes,kuras šodien apmekle tadu pasakumu kā studentu paradīze..?

24.09.2010 | jaukums

vannas pelde+lifehous-storm skaņās...ekhh tik skumji :-/ jauku vakaru tām kas nav vientuļas!!!

23.09.2010 | miss sunshine

Es esmu tā noskrējusies šodien, mājās pārrados salīdzinoši vēlu un jūtos tik nogurusi. Un šobrīd visvairāk es vēlos "Fazer" piena šokolādi.. mmmm... Tikai slinkums iet uz veikalu. :-D paši labākie un uzmundrinošākie vārdi man tagad ir - jēēēj, rīt 5diena!!! un, kad iedomājos, cik ilgi es 6dien gulēšu, tad paliek laaabi. (l) bet šodien ...

23.09.2010 | Signe11

Satriecoša diena. 8-) Nevaru sagaidīt brīvdienas. Tā vien niez nagi veltīt laiku kaut kam pavisam muļķīgam. P.s. Gotta write some papers for my adorable-lovely work and bring in some theatrical-positivity on 5day, and I get the rest of the day off to be lazy, sneaking around the town doing crazy stuff; then I can call my co-worker to order up so...

22.09.2010 | SātanaMazaisPalīgs

Šovakar mani tik dīvainas sajūtas pārņēmušas, tādas saldsērīgas. Esmu laimīga, ka braukšu ceļojumā un varēšu izrauties no savas rutīnā iestigušās ikdienas. Tas viss ir forši, bet man bail un skumji. Bail no tā, ka būs 3 dienas jāpavada kopā ar draudzeni, no kuras esmu atsvešinājusies, un nepazīstamiem vīriešiem, vienam no kuriem es kā otra pusīt...

21.09.2010 | aiva Gulbe

Sajūta kas pārņem kad nodod labākā draudzene Sajūta kad dvēsele raud un brēc , bet asaras neparādās Sajūta kad pēc nakts ar puisi , vinš aiziet ar tavu labāko draudzeni Sajūta kad jūties nodota un nezini kā visu saglābt Sajūta kad saproti ka vairs neatgūsi viņu Sajūta kad jūties nesaprasta un vientuļa Sajūta kad zini ka jāaizmist viss notikušais...

21.09.2010 | Aiga Bērziņa

nekad neko tādu nebūtu rakstijusi, un nekad nebutu domājusi, ka es varu tā! es biju mis svētā, tad ar čali izšķīrusies, sagaju kopā ar citu un es krāpu jauno puisi bez mazakajas vainas sajutas, nē, es nepārgulēju ar citiem čaļiem, bet domās es biju pie viņiem, domās cerēju satikt klubā to un to čali, mekleju iespeju iesēsties klēpi, pabučoties, ...

21.09.2010 | Aiga Bērziņa

visu dienu zem segas, un puņķlupatiņu kaudzi blakus.. un nekur neejot visu laiku manī nāk jaunas atklasmes, un apziņa, ka mana dzīve kaukā neiet pareizās sliedēs. Pirms pusgada palaidu vējā puisi kurš mani mīlēja, tad satiku jaunu, kuru pirms nedēļas arī aizlaidu prom, tagad man pazvana mana draudzene, vieniiga un vislabaka, un pazinjo ka brauc ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits