Es reizēm vēlētos nebūt Ne ūdens, ne zeme, ne saule Bet manī kā krūzītē ūdens Ielīst visa pasaule Un reizēm ap sirdi kļūst smagi, kad pasaule izlīst pie kājām Tad zinu tik vienu es ceļu; Pie tevis - uz savām mājām. Tu reizēm sagaidi mani Ar alu pustukšā kausā Ar mani tu esi viss Bez manis, kā vienmēr - sausā. Mēs reizēm nosvinam dienu Bez iemesl...
Jo Tevi es mīlēšu vienmēr Par spīti salauztām dienām Plēs kaut mani uz pusēm Tev nebūs jāpaliek vienam. Tik karsta elpa uz kakla Un kaisle, kas iestrēgst starp sienām Es tevi gaidīšu mājās Arī pēc miljons dienām Uz mūsu ceļa daudz stiklu Un ejot asiņo pēdas Šķiet, ka vienīgi tu Spēj sadziedēt manas rētas Rētas arī uz kakla Pēc kopīgām brokastīm,...
Kaut kad tad, kad man bija gadi 15 vai tikai 14.. kaut arī nav jau liela atšķirība tagad.. :-) tolaik vēl nebija latviešu Cosmo.. un arī manas latviešu valodas zināšanas nebija no labākiem tolaik. Bet man bija mans mīļais Cosmo krievu valodā. No tiem laikiem man palika viens neizpildīts sapnis: es gribēju strādāt Cosmo. 8-) Tagad Cosmo es lasu r...
Diplomēta RSU pilates un Starptautiskās Roberta Štainbahera BodyART skolas Vācijā sertificēta bodyART trenere aicina pievienoties jaunajai sezonai pilates un bodyART nodarbībām Rīgā Stabu ielā 18C Vacatio sporta studijā katru otrdienu 18:30 - 19:30 (pilates) un ceturtdienu 18:30-20:00 (bodyART)! BodyART-treniņa galvenā prioritāte ir trenēt cilvē...
Tu sasildi manu būtību ik reizi, kad es pārāk ilgi esmu aizsēdējusies ēnā, domājot par savām sajūtām, sapņiem un Tevi. Lai, kur arī es nedotos, bēgot no vientulības, lai ko arī es nedarītu, lai izvairītos no jūtām, kas brutāli cenšas ielauzties manā apziņā, Tu vienmēr esi līdzās. Cik pašsaprotami... Tavā dvēselē nav savtības, tu mīli un sildi, n...
civ daamas. soreiz par darbu,nevis mums. Kad saku stradat esoshaja darba vietaa, ar menidzeru vienojamies,ka ja kaads buus slims vai kada cita iemesla deel neieradisies darbaa,es stradashu shi cilveka dalju un sanjemshu vinja algu+ manejo. tad nu tris nedelas atpakal divi cilveki aizgaja atvalinajumaa uz divam nedelam. viena cilveka darbus panje...
Dzīvē mēdz būt lietas, kas acumirklī spēj piesaistīt mūsu uzmanību un to paturēt uz ilgu laiku. Bieži pat konkrēti nav iespējams noteikt, kur slēpjas tā burvība, kas nelaiž vaļā, rada nepārvaramu pievilkšanās spēku. Bet tādas lietas un situācijas izkrāso dzīvi, rada nebijušu degsmi un enerģiju, sapņainu lidojumu, reizēm tikai savā iedomu pasaulē...
Sveikas ! Ja Jums ir brīvs laiciņš un jums ir vēlme ko labu izdarīt , Jūs variet izveidot mapi ar visiem sev vajadzīgajiem matreāliem par skaistuma idejām !Piemēram mapē tu vari likt jeb kāda veida info par skaistuma receptēm un formulām un.c. lietas ! Esmu pati izveidojusi šādu mapi , kurā ir man visa vajadzīgā info ! Šaj mapei ir daudzi plusi ...
Jau ieprieksh atvainojos, ka rakstu bez garumziimem - man nav latvieshu valodas shajaa datoraa. Shodien lasiiju rakstus majaslapa espati.lv par dziivoshanu kopaa. Gan attieciiba uz paari, gan tikai draugu starpaa. Kadi tik gadijumi tur nebija mineeti - meitenes nevar sadziivot kopaa jo kaitina shaadi taadi ieradumi, jo viena pelna vairaak neka o...
Soreiz gribeetu parunaat par naudu. Parasti, sabiedriibaa nav pienjemts apspriest so tematu, jo tas ir ljoti privaats, mees vienmeer baidaamies sanjemt mazaak nekaa citi, jo tas noziimeetu, ka mees neesam pietiekami labi, vai vairaak kaa citi, jo tad paareejie uzskatiis, ka taa ir neiedomaajama augstpratiiba lieliities ar saviem lielajiem ienaak...